Adultkick.com
5.0

Adultkick.com

Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Ovatko nykyiset treffipalstat hieman liian kesyjä sinulle? Jos näin on niin ehkä Adultkick.com pystyy tarjoamaan sinulle kaipaamaasi palvelua.

Hyvät Puolet

Paljon seuramahdollisuuksia

Hyvin suunnitellut sivut
Huonot Puolet

Kolikoiden kerääminen voi kestää aikaa

Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?

Ovatko nykyiset treffipalstat hieman liian kesyjä sinulle? Jos näin on niin ehkä Adultkick.com pystyy tarjoamaan sinulle kaipaamaasi palvelua. Tämä arvostelu antaa sinulle paremman kuvan siitä mitä tältä treffipalstalta on odotettavissa. Aloitetaanpa! 

Mistä Adultkick.com:issä on kyse?

Adultkick.com tarjoaa mahdollisuuden satunnaisen seksiseuran etsimiseen. Tämä nettipalvelu keskittyy yhdenyön juttuihin, lyhyisiin suhteisiin, tai rentoihin kohtaamisiin. Nettisivut kertovat selvästi mistä palvelussa on kyse, ja koska käyttäjät hyväksyvät palvelun käyttötarkoituksen väärinkäsityksiä ei synny.  

Kenelle tämä deittipalvelu sopii?

Adultkick.com:issa on se hyvä puoli että se soveltuu monen tyypiselle ihmiselle. Palvelu soveltuu CIS, trans sekä kaikille eri sukupuoli-identiteetin omaaville kuten myös kaikille seksuaalivähemmistöille. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden tavata kaltaisiasi ihmisiä.

Adultkick.com eroaa suuresti Adultfriendfinder:in kaltaisista sivustoista jotka sulkevat pois kaikki ne ihmiset kenelle sen palvelut eivät sovellu. Koska Adultkick.com tarjoaa kaikille mahdollisuuden parisuhteen löytämiseen, se soveltuu myös paremmin millennials ja Z sukupolville.

Tämän lisäksi Adultkick.com soveltuu kaikenlaisten suhteiden luomiseen. Palvelumme avulla voit täydentää parisuhdettasi kolmanella henkilöllä tai täydentää sinkkuelämääsi löytämällä itsellesi pariskunnan. Palvelumme auttaa myös henkilöitä jotka etsivät parinvaihtoa. Palvelussamme pystyt avoimesti ilmaisemaan minkälaista suhdetta olet etsimässä, mikä auttaa löytämään etsimäsi.

Jäsenmäärä

Adultkick.com aikuisille tarkoitetun treffipalstan etu on myös sen valtava jäsenmäärä. Palvelua voi käyttää maailmanlaajuisesti ja siksi pystyt käyttämään sitä olitpa sitten Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa tai Aasiassa.

Palveluun liittyy päivittäin noin 331 henkilöä joten jäsenmäärä kasvaa kokoajan. Jäsenet jakautuvat melko tasaisesti miehiin ja naisiin joten kummankaan sukupuolen ei tarvitse kamppailla seuralaisen löytämisessä.

Adultkick.com:issa on myös se hyvä puoli että sinun ei tarvitse olla huolissasi roskapostista tai boteista. Palvelusta löytyy vain profiileja joita käyttäjät itse ovat luoneet. Tämä on etu koska on olemassa muita palveluja kuten fuckbook jossa on väärennettyjä profiileja. Jotkut profiileista ovat jopa palvelun itsensä luomia.

Adultkick.com:in avulla voit itse löytää sopivan kumppanin ja ottaa heihin yhteyttä pelkäämättä huijatuksi tulemista.  Lisäbonuksena on se että yhteyksien luominen on nopeaa, mikä puolestaan kiihdyttää fyysisten kontaktien luomista.  

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen palveluun on helppoa ja siihen tarvitaan vain kolme asiaa.  

Tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen sekä käyttäjänimen jolla haluat tulla tunnistetuksi. Tämän jälkeen sinun tulee vielä kertoa maa ja alue missä haluat palvelua käyttää. Tämän jälkeen voit aloittaa käyttäjäprofiilisi luomisen.

Rekisteröityminen on ilmaista. Profiilin luominen ja selailu sekä muiden toimintojen käyttö on myös maksutonta. Palvelun käyttö on kuitenkin rajoitettua ilman maksullista jäsenyyttä.

Profiilin luominen

Saat itse päättää kuinka paljon tietoja annat itsestäsi. Adultkick.com antaa sinulle ”about me” kohdassa mahdollisuuden esitellä itsesi. ”Basic category“ kohdassa voit mainita tärkeimmät yksityiskohdat. Tässä kohdassa voit valita kiinnostuksenkohteesi joiden avulla pystyt ilmaisemaan muille mitä olet etsimässä. Palvelu suosittelee myös edes yhden valokuvan liittämistä.

Vaikka sinulla ei ole velvollisuutta lisätä näitä tietoja niiden lisääminen kannattaa. Näin pystyt osoittamaan muille jäsenille, että olet todellinen henkilö, jolla on todellisia aikeita. Tämän tekeminen on erityisen tärkeää miespuolisille jäsenille.

Lisäksi kiinnostuksenkohteita käytetään hakutulosten filtteröimiseen. Kiinnostuksenkohteiden maininta helpottaa profiilisi löytymistä muiden jäsenten käyttäessä tiettyjä hakukriteerejä. 

Sopivan kuppanin löytäminen

Adultkick.com tarjoaa parikin tapaa löytää oikeanlaista seuraa Sivuillamme on käytössä hakupalvelu jossa voit rajata etsimäsi henkilön sukupuolen, iän, paikkakunnan ja intressien mukaan.

Jos haluat nopeasti selata eri profiileja voit käyttää “Speed Date” toimintoa. Tämän toiminnon avulla  pystyt nopeasti selaamaan eri profiileja. Voit selata käyttäjäprofiileja ja hypätä henkilöiden ohi jotka eivät vastaa odotuksiasi.

Jos haluat löytää henkilön joka on kiinnostunut sinusta katso onko joku laittanut sinut heidän muistitaululleen. Jos olet siellä niin se tarkoittaa sitä että käyttäjä on sinusta kiinnostunut ja sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen että tämä henkilö vastaa lähettämiisi viesteihin.

Maksullinen palvelu

On ymmärettävää että ihmiset suhtautuvat varautuneesti maksullisiin treffisivustoihin. Skeptisyys johtuu maksullisten palvelujen monimutkaisuudesta. Ashley Madison- palvelussa on kuukausimaksu käyttipä sitten sitä, tai ei.

Sen lisäksi palveluissa on eri toimintoihin liittyviä lisämaksuja. Tämä saattaa johtaa turhaan rahankulutukseen. Kaikkein pahinta on se jos palvelu ei tarjoa rahallesi vastinetta.

Tämän takia Adultkick.com on virkistävä uutuus. Palvelussa on kolikkosysteemi. Voit ostaa tietyn määrän kolikoita ja käyttää niitä tarpeidesi mukaisesti. Voit tarvittaessa ladata uusia kolikoita tai pitää taukoa. 

Tässä menetelmässä on kaksi pääetua. Ensinnäkin maksat vain siitä mitä käytät. Eli jos esimerkiksi et kiireiltäsi ehdi sivustoja käyttämään niin usein kuin haluaisit, et joudu maksamaan käyttämättä jäämästä ajasta.

Toinen etu on se että tämä menetelmä tekee viestittämisestäsi ja kanssakäymisestäsi varovaisempaa. Maksullinen viestittäminen estää turhien viestien lähettämisen ja sen ansiosta voit varmistaa olevasi oikeasti kiinnostunut henkilöstä jolle viestität. Tämä helpottaa aitojen keskustelujen aloittamista ja ylläpitämistä.  

Yksityisyys ja turvallisuus

Adultkick.com sivustoja käyttäessäsi sinun ei tarvitse pelätä yksityisyytesi puolesta. Palvelun käyttö edellyttää vain perustietojen ilmiantamista. Näiden tietojen avulla ei oikeaa henkilöllisyyttäsi pystytä selvittämään, jos niin toivot.

Voit myös tehdä melkein kaikista kuvistasi yksityisiä. Ne näkyvät silloin sumeana muille käyttäjille. Voit valita itse kenelle niitä näytät. Tämä on mainio toiminto käyttäjälle joka haluaa enemmän yksityisyyttä tai ei halua joutua kaikkien käyttäjien huomion kohteeksi. 

Maksupalvelu jota Adultkick.com käyttää on turvallinen eikä henkilökohtaisia tietoja tai maksutietoja tallenneta mihinkään. Tämän takia sivustoilta ei löydy hakkereita tai muita huijareita kiinnostavaa tietoa vaikka palveluun murtauduttaisiinkin.

Adultkick.com on myös mainio vaihtoehto Jos et halua että luottokuntasi tai parikumppanisi saa selville mistä palvelusta olet maksanut. Kaikki maksut suoritetaan Meet Us Media Ltd:in kautta joka takaa sen ettei kukaan saa selville että maksat treffipalvelusta.

Yhteenveto

Olemme sitä mieltä että Adultkick.com on paras palvelu satunnaisten kohtaamisten luomiseen. Palvelun avulla saat yhteyden samankaltaisiin ihmisiin joutumatta väärennettyjen profiilien kohteeksi. Samalla pystyt löytämään kaikenlaisia suhteita tai vain lyhytkestoisia tapaamisia.

On myös hienoa että tämä palvelu on yksityinen ja turvallinen. Tämä sopii käyttäjille jotka haluavat pitää hauskaa paljastamatta henkilöllisyyttään. Samanaikaisesti palvelu takaa myös sen että tapaat vain oikeita ihmisiä.


Adultkick
Hyvin suunniteltu sivusto
Voit tavata ihmisiä ympäri maailmaa. Kermana kakun päällä on se, että palvelu on täysin ilmainen.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
5.0
Rekisteröityminen
5.0
Yhteydenotto
5.0
Profiilin Laatu
5.0
Applikaatio
5.0 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments