SixFridays.com
5.0

SixFridays.com

Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden? SixFridays Arvostelut 2021 .

Hyvät Puolet

Paljon seuramahdollisuuksia
Huonot Puolet

Kolikoiden kerääminen voi kestää aikaa

Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?

Suurin osa treffipalstoista on tarkoitettu seksiseuran etsimiseen. Eli jos etsit jotain vakavampaa sinusta saattaa tuntua että tuhlaat aikaasi. SixFridays.com:in ansiosta tähän tulee loppu. Tämä palvelu on tarkoitettu ihmisille jotka etsivät pitkäkestoisia suhteita. Katso tästä miten sivusto on suunniteltu.

Mitä SixFridays.com pystyy sinulle tarjoamaan?

Kuten jo mainitsimme, SixFridays.com sitoutuu rakkaussuhteiden etsimiseen. Tämä treffipalsta ottaa rakkauden löytämisen vakavasti. Tämä tulee jo ilmi käyttäjäprofiilin luomisen aikana. Tämä palvelu myös mainostaa olevansa treffipalsta vakavien suhteiden etsimiseen.

SixFridays.com eroaa suuresti palveluista kuten Fuck Boy joka on täynnä ihmisiä jotka etsivät nopeita seksisuhteita, jotka eivät johda mihinkään vakavampaan. SixFridays.com sivuilta löydät ihmisiä jotka ajattelevat samalla tavoin kuin sinä. Sanomattakin on selvää että tämä helpottaa oikean seuralaisen löytämistä.

Minkälaisia ihmisiä SixFridays.com:sta löytyy?

SixFridays.com:issa on se etu että se on tarkoitettu ihmisille jotka etsivät rakkaussuhteita. Sivusto on erittäinosallistava mikä tarkoittaa että se kannustaa kaikkia seksuaalivähemmistöihin kuuluvia liittymään sen käyttäjiksi. Tämän ansiosta palvelu soveltuu nuorempien sukupolvien tarpeisiin.

Koska palvelu on niin osallistava sen avulla on helppo löytää samalla aaltopiirillä olevia ihmisiä ja henkilöitä jotka omaavat saman maailmankuvan kuin sinä. Palvelun monimuotoisuus tekee kokemuksistasi sivustoilla mielenkiintoisia. Siellä tapaat ihmisiä joilla on erilaisia kokemuksia mikä tekee sinusta avarakatseisemman.  

Onko SixFridays.com saatavilla asuinalueellani?

Yksi ärsyttävä puoli erilaisissa treffipalveluissa on myös se että ne eivät ole saatavilla pienemmillä paikkakunnilla. SixFridays.com on saatavilla kaikkialla kuten Euroopassa, Pohjois-ja Etelä Amerikassa ja Aasiassa sekä monella muulla alueella.

Ja sivujen suosion kasvaessa siihen rekisteröityvien ihmisten määrä kasvaa. Tämä tarkoittaa että asuit sitten missä tahansa sinulla on mahdollisuus löytää seuralainen tarpeeksi läheltä pystyäksesi tapaamaan häntä.

Onko rekisteröityminen ilmaista?

Saatat olla hieman skeptinen jos et ole ennen käyttänyt maksullisia treffipalstoja. Et edes tiedä mihin olet sitoutumassa etkä tiedä sopiiko sivusto sinulle.

On normaalia olla epäluuloinen. Victoria Milanin kaltaiset sivut lupaavat että saat ilmaiseksi tutustua palveluun ennenkuin joudut siitä maksamaan mutta loppujen lopuksi eivät sitten pidäkään lupaustaan.  Sen sijaan palvelu näyttää sinulle kasan sumeita kuvia eikä anna käyttäjälle asianmukaista pääsyä sivun palveluihin ennekuin käyttäjä on niistä maksanut.  

SixFridays.com sivusto ei yritä huijata sinua. Kirjautuminen ja profiilin luominen on ilmaista. Sen jälkeen voit tutkia muita käyttäjiä ja tutustua sivujen toimintoihin maksuttomasti. 

Palvelu tulee sitten vasta maksulliseksi kun päätät aloittaa sivujen täysimääräisen käyttämisen ja viestittämisen.

Käyttäjäprofiilin luominen

Yksinkertaisen käyttäjäprofiilin luomisessa ei ole mitään järkeä. Sellainen on helppo luoda mutta muuten sille ei ole mitään käyttöä. Yksinkertaisen käyttäjäprofiilin perusteella on mahdotonta nähdä onko käyttäjällä potentiaalia seuralaiseksi.

Tämä johtaa puolestaan siihen että tuhlaat aikaa viestittämällä jokaiselle mahdolliselle henkilölle tai valitset henkilöt ulkonäön mukaan. Kuten tiedät, kumpikaan tapa ei ole oikea tapa löytää tyttöystävä, poikaystävä tai kumppani.

Siksi onkin todella hienoa että SixFridays.com kannustaa sen käyttäjiä käyttämään aikaa profiilien luomiseen.  Iän, sukupuolen ja asuinpaikkakunnan lisäksi sinun tulee antaa tietoa kiinnostuksenkohteistasi sekä harrastuksistasi. Sinulle annetaan myös mahdollisuus kertoa itsestäsi yksityiskohtaisemmin.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi siitä että SixFridays.com pyytäisi sinua jakamaan henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. Itseasiassa SixFridays.com neuvoo olemaan varovainen tietojen jakamisessa.  Sinun tulee vain antaa tietoja joiden avulla muut käyttäjät saavat kuvan siitä millainen olet, ja että oletko heille sopiva.

SixFridays.com:in käyttömukavuus

Rakkauden etsimiseen tarkoitettujen nettisivujen tulee olla helppokäyttöiset. Onneksi SixFridays.com sivut ovat selvät ja kun olet käyttöprofiilissasi niin pystyt siitä helposti yhdellä näpäytyksellä siirtymään muihin toimintoihin.

Tämä on mukava uutuus varsinkin jos olet tottunut käyttämään sekavia AdultFriendFinder kaltaisia sivustoja. SixFridays.com:in laadukkuus ja viehättävyys tekee siitä helposti jaettavan ja on syy siihen että siitä on vaikea olla kertomatta kavereille.

Oikean kuppanin löytäminen

SixFridays.com tarjoaa useita vaihtoehtoja sopivan seuralaisen löytämiseen. Jos tiedät millaista henkilöä etsit niin voit käyttää sivujen hakutoimintoa. Tämän avulla voit jakaa ihmiset iän sekä asuinalueen yms. mukaan.  Samalla voit myös rajata hakusi henkilöiden kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Jos sinulla ei ole selvää kuvaa siitä mitä olet etsimässä voit käyttää toimintoa jonka avulla pystyt selaamaan eri käyttöprofiileja. Voit sitten merkata kiinnostavat profiilit tykkäämällä niistä ja ohittaa henkilöt jotka eivät ole sinulle sopivia.

Kun olet luonut listan potentiaalisista kumppaneista voit viestittäää heille. Voit lähettää yleisen viestin tai kirjoittaa henkilökohtaisen viestin. Jos haluat vain katsoa mitä tapahtuu niin voit lähettää henkilölle pelkän hymiön nähdäksesi vastaako hän sinulle.

Hinta ja maksutapa

Ilmaisen koeajan jälkeen haluat varmasti tietää minkälaisia kustannuksia on odotettavissa. Osa maksullisista treffipalstoista on melko hintavia. SixFridays.com:issa on se hyvä puoli että se antaa sinun päättää kuinka paljon rahaa haluat panostaa deittailuun.

SixFridays.com treffipalsta eroaa Ashley Madisonin kaltaisista palveluista joissa on monimutkainen ja epäreilu maksujärjestelmä siinä että deittipalvelu toimii kolikoilla joita voit ostaa ja käyttää. Suurin osa kolikoista kuluu viestittämiseen ja rahaa ei kulu jos ei sivuja käytetä. 

Tämä systeemi on melko tehokas monestakin syystä. Ensinnäkin et koe tuhlaavasi rahaa jos ensimmäiset treffisi eivät onnistukkaan. Tämä johtuu siitä ettet joudu investoimaan suuria summia rakkauden löytämiseen ja palvelu jossa rahaa ei kulu kun et sitä käytä, tekee sinusta maltillisemman.

Välität myös vähemmän jos oikean kumppanin löytäminen kestää kauemmin. Tämä johtaa siihen että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää täydellinen seuralainen ja ihminen jonka kanssa haluat luoda jotain pitkäaikaista.

Yksityisyys ja turvallisuus

Nettimaksujen tekeminen etenkin deittisivuilla saattaa tuntua pelottavalta. SixFridays.com:ia käyttäessä ei tarvitse pelätä maksujen tekemistä. Nettisivut käyttävät turvallisia servereitä ja yrityksen käytäntöön kuuluu että tietojasi ei tallenneta. 

Tämän lisäksi palvelunkäyttäjät ovat joutuneet käymään läpi varmistusprosessin kirjautuessaan palveluun. Tämä varmistaa että kyseessä on oikea henkilö eikä botti. Tämä vähentää myös “catfishingin” esiintymistä.

Joten kun teet sen päätöksen että olet valmis tapaamaan toisen käyttäjän, niin on hyvin todennäköista että kyseessä on seuralainen joka vastaa odotuksiasi.

Yhteenveto

Jos etsit vuosisadan romanssia niin SixFridays.com on paras paikka aloittaa sen etsiminen. SixFridays.com eroaa muista deittipalveluista siinä että se keskittyy pitkäkestoisten suhteiden ja rakkauden löytämiseen.

Palvelusta löytyy myös paljon muita miellyttäviä puolia kuten esimerkiksi palvelun avoimuus ja se että sen avulla voi tutustua hyvin erilaisiin ihmisiin.

Se että SixFridays.com sitoutuu auttamaan ihmisiä löytämään sen oikean, tekee siitä huippuluokan deittipalstan. Tämä näkyy myös sivujen laadukkaasta suunnitelusta ja tavasta jolla käyttöprofiilit luodaan.

SixFridays.com:in avulla sinulla on todella hyvät mahdollisuudet oikean seuralaisen löytämiseen ja siksi tätä treffipalstaa kannattaa myös ehdottomasti kokeilla.


SixFridays
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
5.0
Rekisteröityminen
5.0
Yhteydenotto
5.0
Profiilin Laatu
5.0
Applikaatio
5.0 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments