GoHookup.com
4.0

GoHookup.com

Paljon match-mahdollisuuksia
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

GoHookup on deittailusivustojen johtava nimi. Vaikka he ovat olleet olemassa vain 2 vuotta, he ovat nousseet deittailun etsimisen vakipaikaksi todella nopeasti.

Hyvät Puolet

Paljon seuramahdollisuuksia

Hyvin suunnitellut sivut

Ilmaisia ominaisuuksia

Turvallinen
Huonot Puolet

Kolikoiden kerääminen voi kestää aikaa

GoHookup on deittailusivustojen johtava nimi. Vaikka he ovat olleet olemassa vain 2 vuotta, he ovat nousseet deittailun etsimisen vakipaikaksi todella nopeasti. Se ei ole yllätys, sillä heillä on valtava määrä käyttäjiä. Miltäs miljoona kuulostaa? Mikä parasta, se on kansainvälinen alusta, joten voit deittailla ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Kirsikkana kakussa on se, että sen kokeilu on täysin ilmaista.

GoHookup yleiskatsaus

Etsitkö seuraa? Sen myöntämistä ei tarvitse ujoilla, joskus me kaikki tarvitsemme vipinää elämään. Menneet ovat ajat, jolloin täytyi hiipiä etsimään seuraa. On vuosi 2021 ja verkkosivut kuten GoHookup on olemassa. He ovat yksi deittailusivujen johtavista nimistä. Heillä on valikoima etuja, joita kilpailijoilla ei ole tarjota.

Keitä on GoHookup?

Vaikka se on alan johtavia nimiä, GoHookup ei ole ollut olemassa kovin kauaa. He ovat suhteellisen uusi lisäys deittailumarkkinoille.

Palvelu aukesi vuonna 2018. He uskoivat, että markkinoilla olevat deittailusivut eivät olleet tarpeeksi hyviä. Kaksi vuotta myöhemmin on selvää, että he ovat onnistuneet tavoitteessaan.

Onko GoHookup paras deittailusivusto?

Alusta on helppokäyttöinen kaikilla laitteilla. Sivusto näyttää sinulle potentiaaliset kandidaatit. Nimensä mukaisesti pyyhkäiset heidän läpi. Tavallaan se on kuin Tinder. Voit viestitellä ihmisten kanssa, joista olet kiinnostunut. Tarvitset “kolikoita” sivuston käyttämiseen ennen pitkää, mutta voit testata toimintoja aluksi ilmaiseksi ja katsoa, pidätkö siitä vai et. Lisäksi, ilmaisia kolikoita voi ansaita – lisää tästä alla.

Jos löydät jonkun, josta pidät, voit lisätä heidät “suosikkien” listaan. Tämä kirjanmerkitsee heidän tilit. Voit ottaa yhteyttä heihin milloin vain.

Tähän mennessä GoHookup näyttää todella helppokäyttöiseltä. Kaikki muuttuu paremmaksi, kun tajuat, että siellä on myös blogi-osio. Se on täynnä avuliaita vinkkejä. Sen mahtavilla iskuvinkeillä saat vinkkejä toisten tapaamiseen, mutta mikä tärkeintä, kuinka saat onnistuneet deitit.

Rekisteröinti GoHookup.com -sivustolle

Useimmilla deittailusivuilla on pitkä rekisteröintiprosessi. Tämä ei pidä paikkaansa GoHookup:in kanssa. Se on erittäin helppoa, sillä he kysyvät vain tilin tietoja, profiilikuvan ja tilin kuvauksen. Profiilikuvan lisääminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa, jotta muut käyttäjät voivat nähdä tykkäävätkö he sinusta vai eivät.

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun rekisteröidyt. Kun olet vahvistautunut, olet valmis ja ansaitset ylimääräisiä ilmaisia kolikoita käytettäväksi.

Käyttäjäkunta

Jos etsit vipinää elämääsi, GoHookup.com on oikea paikka sinulle. Heillä on yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää. Mikä parasta, käyttäjiä on ympäri maailmaa. Verrattuna muihin deittailusivustoihin tämän on suuri etu, sillä useimmat heidän käyttäjät ovat vain tietyistä maista.

Huomaa, että on erittäin helppoa löytää paikallisia naisia läheltäsi, samoilla seksuaalisilla kiinnostuksenkohteilla ja fantasioilla kuin sinulla.

Jos olet mies, joka etsii naista, tällä sivustolla on paljon naisia käyttäjinä. Yli puolet käyttäjäkunnasta on naisia ja he näyttävät olevan todella aktiivisia sivustolla. Jos olet nainen, joka etsii kuumaa miestä, heidänkin käyttäjäkunta on yhtä suuri. Vaikka alle 50% on miehiä, tämä silti tarkoittaa suurta määrää kandidaatteja.

Käydessäsi sivustoa läpi huomaat, että käyttäjiä on myös monista eri ikäryhmistä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tavata ikäisiäsi tai vanhempia ihmisiä ongelmitta.

Kuinka turvallinen GoHookup on?

Yksityisyys on tärkeää seuranhaussa. Onneksi GoHookup pitää puolesi tämän suhteen. Ei-rekisteröityneet voivat katsoa käyttäjien profiileja, mutta henkilökohtaisia tietojasi ei näytetä missään.

Ei kannata unohtaa, että GoHookup on niin suosittu, että joku tuntemasi saattaa myös käyttää sivustoa.  On arvostettavaa, että voit piilottaa profiilisi tietyiltä henkilöiltä. He eivät siis saa selvää, mitä touhuat.

Tietenkin lisäät kuviasi tilillesi. Kuten monet deittailusivut markkinoilla, alustalle voi luoda yksityisiä kuva-albumeita. Lisäämäsi kuvat näkyvät vain niille, joille haluat niitä näyttää.

Yksityisyyden osalta GoHookup pitää puolesi. Sivustolla on SSL-salaus. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun interaktioita estetä koskaan. Heitä ei ole myöskään koskaan hakkeroitu, mikä tarkoittaa sitä, ettei riskejä ole sen suhteen.

Käyttöliittymä

Sivustoa ei ole pelkästään hauska käyttää. Sen käyttöliittymä on puhdas ja huomasimme sen olevan todella sulava. Sen design on myös tyylikäs. Kokonaisuudessa GoHookup:in väriteema on miellyttävä. Tämä ei päde kaikille kilpailijoiden sivuille.

Vaikka sivusto on mahtava, meillä on myös valitettavaa. Heillä ei ole mobiilisovellusta. Suurimmalla osalla deittailusivustoista on sellainen, ja meidän mielestä myös he tarvitsevat sellaisen.

Tämä ei kuitenkaan ole suuri ongelma. Heidän verkkosivut ovat niin helppokäyttöiset ja myös mobiili-ystävälliset. Voit käyttää kaikkia samoja toimintoja selainversiossa ja tallentaa sen puhelimeesi aivan kuin minkä tahansa muun sovelluksen.

Deittailusivustoa päivitetään myös usein. GoHookup-tiimi työskentelee jatkuvasti alustan parantamiseksi. Jos sinulla on ongelmia sivuston kanssa, he luultavammin korjaavat sitä jo.

Voit käyttää GoHookup-palvelua jopa 26 eri kielellä. On mahtavaa, että kieliä on monilta maanosilta. Niihin kuuluu:

 • Espanja
 • Norja
 • Tanska
 • Turkki
 • Englanti
 • Portugali
 • Hindi
 • Afrikaans
 • Unkari
 • Ranska
 • Saksa
 • Suomi
 • Kreikka

Sivuston hinta

Katso markkinoilla olevia deittailusivustoja. Valitettavasti muut maksavat paljon ja vaativat pitkäaikaista sitoutumista kuten 3-6 kuukauden tilausta. He saattavat myös vaatia ostamaan krediittejä ominaisuuksien avaamiseen. Tämä ei ole totta GoHookup:in osalta, sillä palvelu on täysin ilmainen kokeiltavaksi, sillä saat ilmaisia “kolikoita” kaikkien toimintojen testaamiseksi.

Sivuston käyttämiseksi tarvitset aikaisemminkin mainittuja “kolikoita”. Saat mahdollisuuden ansaita “kolikoita” ilmaiseksi myös myöhemmin. Voit tehdä tiettyjä tehtäviä. Ne ovat melko yksinkertaisia ja useimmiten sinun tarvitsee vain kirjautua sisään niiden keräämiseksi.

Kun olet saanut ne tehtyä, “lompakkosi” on täynnä. Säästät paljon rahaa ja tehtävät saavat sinut ottamaan osaa interaktiivisiin kokemuksiin.

Kolikoiden kerääminen on mahtavaa, mutta jos haluat nopeuttaa asioita, voit myös täyttää lompakkoasi ostamalla kolikoita. Maksut ovat myös todella helppoja. Voit tehdä niitä useimmilla sähköisillä lompakoilla sekä luotto- ja pankkikorteilla.

Jos aiot täyttää lompakkoasi, saatavilla on useita erilaisia pakkauksia. Niitä saa eri hinnoin.

Maksut

Useimmat ihmiset eivät pidä maksuista deittailusivustoilla. Loppujen lopuksi paljastat herkkäluontoisia tietoja alustalle. GoHookup:in osalta ei tarvitse murehtia. Sivustolla on sotilastason suojaus. Tämä tarkoittaa sitä, että maksutietosi ovat aina turvattu.

Tiedoksesi, korttimaksuihin on myös verifioidut portaalit. Tämäv armistaa sen, että kolmannet osapuolet eivät kerää tietojasi.

Se on tavallinen toimintatapa sivustoille, jotka lähettävät kuitin maksuhetkellä. Ei ole yllättävää, että GoHookup.com tekee myös näin.

Asiakaspalvelu

Jossain vaiheessa saatat tarvita apua. Onneksi GoHookup:in asiakaspalveluun on monta tapaa ottaa yhteyttä. Voit tehdä niin sähköpostitse tai soittamalla. Heidän soittojen vastaanottajat puhuvat monia kieliä, joten kaikki onnistuu. Heidän sähköpostituen osalta heillä kesti kokonainen päivä saada vastaus. Kuitenkin he ovat tunnettuja avuliaisuudestaan.

Tilin poistaminen

GoHookup on mahtava sivusto. Saatat kuitenkin haluta poistaa tilisi jossain vaiheessa. Esimerkiksi, jos olet löytänyt kumppanin. Ei tarvitse murehtia, sillä se on helppoa. Ennen kuin poistat tilin, se kannattaa deaktivoida. Kun tili deaktivoidaan, tietosi poistetaan sivustolta. Kukaan ei voi löytää sinua kunnes aktivoit sen uudelleen. Tämä voidaan tehdä rekisteröitymällä.

Poistaaksesi tilin mene asetuksiin, profiiliin ja klikkaa “poista tilini”. Toisin kuin GoHookupin: kilpailijat, sinun ei tarvitse maksaa tilin poistamisesta. Se kestää vain muutaman sekunnin.

Kun tili on poistettu, sinun tarvitsee tehdä uusi, jos haluat käyttää heidän palveluita uudelleen.

Loppuarvio

GoHookup on deittailusivustojen johtava nimi. Vaikka he ovat olleet olemassa vain 2 vuotta, he ovat nousseet deittailun etsimisen vakipaikaksi todella nopeasti. Se ei ole yllätys, sillä heillä on valtava määrä käyttäjiä. Miltäs miljoona kuulostaa? Mikä parasta, se on kansainvälinen alusta, joten voit deittailla ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Kirsikkana kakussa on se, että sen kokeilu on täysin ilmaista.

Uskomme, että GoHookup on kilpailijoitaan parempi. Joten harkitsisitko heidän palveluiden käyttämistä?


GoHookup
Hyvin suunniteltu sivusto
Voit tavata ihmisiä ympäri maailmaa. Kermana kakun päällä on se, että palvelu on täysin ilmainen.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
4.0
Rekisteröityminen
4.0
Yhteydenotto
4.0
Profiilin Laatu
4.0
Applikaatio
4.0 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments