Kumpi on Parempi, Ilmainen vai Maksullinen Treffipalvelu?

Saatat olla kiinnostunut pääsemään kokeilemaan online-treffipalveluita. On kuitenkin hyvä tietää muutama asia ennen kuin kirjaudut deittisivustolle, koska pahimmassa tapauksessa tulet vain pettymään ja tuhlaamaan aikaasi.

Näitä palveluita en erittäin paljon tarjolla, ja sinulla on mahdollisuus valita joko maksettu tai ilmainen treffisivusto. Mielestämme maksettujen treffisivustojen käyttö on selkeästi hyödyllisempää.

Jos haluat tietää miksi, jatka lukemista:

Parempi Asiakaspalvelu

Ilmaisten treffisivustojen ongelma on, että jos kohtaat käyttöön liittyen tiettyjä haasteita, niitä on vaikea saada ratkaistuksi. Asiakaspalvelu tulee todennäköisesti olemaan hidasta, ja yleensä heillä ei ole puhelinpalvelukeskuksia, tai jos on sinne ei saa yhteyttä. Vastaukset sähköpostiin voivat olla melko töykeitä, tai niihin ei edes vastata.

Jos käytät maksullista sivustoa, saat helpommin ja nopeammin yhteyden sivuston ylläpitoon. Ilmaisilla treffisivustoilla on usein ainoastaan pelkkä Usein kysytyt kysymykset -osio.

Parempi Käyttöliittymä

Yksi maksetun sivuston käytön eduista on, että käyttöliittymä on selkeä ja näyttää hyvältä. Ylläpito haluaa tarjota rahan arvoista palvelua, joten kaikki on suunniteltu mahdollisimman siistiksi.

Käyttöliittymä ei vain näytä hyvältä, mutta myös tärkein, eli käyttäminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Ilmainen treffisivusto voi olla täynnä sotkua, epämääräisiä linkkejä, ponnahdusikkunoita ja mainoksia.

Maksettu treffisivusto on yleensä myös paljon nopeampi. Tämä johtuu siitä, että he haluavat käyttäjille miellyttävän ja sujuvan käyttäjäkokemuksen, joten he palkkaavat ainoastaan asiantuntevia web-kehittäjiä.

Applikaatio

Maksettu treffisivusto voi tarjota myös mobiilisovelluksen eli applikaation, koska he haluavat sinun saavan rahoillesi vastinetta. On selvää, että applikaation tarjoaminen ilmaisilla treffisivustoilla on erittäin epätodennäköistä.

Applikaatio on hyödyllinen, vaikka se ei välttämättä tuntuisikaan niin tärkeältä, mutta käytännössä voit jatkaa deittailua missä ikinä sitten oletkin.

Kiteytettynä

On yleisesti tiedossa, että treffisivustot toimivat algoritmien avulla. Annat heille tietosi ja etsivät sinulle niiden perusteella sopivia ihmisiä. Tämä on normi, jopa ilmaisten treffisivustojen kanssa. Jos kuitenkin käytät ilmaista treffisivustoa, todennäköisesti jäät kuitenkin kaipaamaan jotakin.

Maksetut sivustot tarjoavat sinulle käsityksen treffailun etenemisestä ja sujuvuudesta. Ajan myötä algoritmi kerää tietoja tykkäyksistäsi ja ei-tykkäämisistä, ja tarkentaa hakua sen mukaan.

Treffityylistäsi kerätään tiedot mukavaan pakettiin ja kuten voit kuvitella, tästä voi olla jatkossa erittäin paljon hyötyä. Kyse on siitä että jos sinun on vaikea löytää sopivaa henkilöä, nämä tiedot näyttävät sinulle, mihin kannattaa keskittyä saadaksesi parempia tuloksia.

Jotkut ilmaiset treffisivustot voivat tarjota vastaavanlaista palvelua. Kaikilla sivustoilla ei tällaista ole, mutta jos on, on hyvä tietää että ne eivät ole yhtä perusteellisia kuin ne, joita maksullisilla sivustoilla on. Itse asiassa monet seikat ovat yleisluontoisia, ja  se voi antaa väärän kuvan palvelun laajuudesta.

Tietojesi Käyttö

Et ehkä ole tiedostanut, että monet ilmaiset verkkosivustot myyvät tietojasi. Tämä on yksi syy siihen, miksi ilmaiset sivustot toimivat edelleen. Voisi helposti ajatella, että ne toimivat mainoksia myymällä, mutta tämä ei ehdottomasti pidä paikkaansa.

Kukaan ei halua tietojansa myytävän, joten sinunkin on parempi käyttää maksullista treffisivustoa. Maksullinen sivusto ei myy tietojasi, koska käyttäjien tuottama jatkuva kassavirta kattaa toiminnan.

Eli:

Tilanteessa jossa tietojasi myytäisiin, näet tarkalleen ottaen kuinka se tehdään. Treffisivustoilla, olivatpa ne ilmaisia tai eivät, on yksityisyydensuojakäytäntö, joka antaa tästä hyvän kuvan.

Vaikka maksettu treffisivusto ei myy tietojasi, ne tarjoavat käyttäjille parempaa läpinäkyvyyttä, koska sinulla on perusteellisempi ja helpommin ymmärrettävä yksityisyydensuojakäytäntö.

Paremmat Hakuvaihtoehdot

Monet ihmiset etsivät elämänsä rakkautta liittyessään treffisivustoille. Koska deittisivustoilla on niin suuri käyttäjäkunta, se totta kai lisää käyttäjien parin löytämisen mahdollisuuksia. Valitettavasti kyseessä on kaksiteräinen miekka, koska todella suurta ihmisjoukkoa on mahdotonta käydä kokonaisuudessaan läpi.

Siksi on olemassa hakuvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään mieleisiäsi ihmisiä. Itse asiassa nämä vaihtoehdot ovat yleensä varsin tavanomaisia. Mutta jos maksat treffisivustosta, suodatusmahdollisuutesi lisääntyvät huomattavasti. Tämän takia on paljon helpompaa ja todennäköisempää löytää joku juuri sinulle sopiva.

Parempi Profiili

Yksi maksullisen jäsenyytesi eduista on, että lisäät mahdollisuuksiasi paremman profiilin luomiseen. Kun kirjoitat tarinaasi, se voidaan rajoittaa vain muutamaan sataan sanaan, ja tietenkään niin pieni sanamäärä ei riitä kuvaamaan ihmistä kokonaisuudessaan.

Tältä osin maksettu treffisivusto on hyödyllisempi, koska sanarajoituksia ei tule vastaan. Tämä helpottaa oikean kumppanin löytämistä, koska voit antaa enemmän tietoa itsestäsi.

Parempi Valokuvagalleria

Kuten jo totesimme, et voi lisätä kuin tietyn määrän sanoja tarinaasi ilmaisilla treffisivustoilla. Valitettavasti tämä ei ole ainoa rajoitettu asia.

Ilmaisilla treffisivustoilla saattaa olla rajoituksia lähetettävien kuvien lukumäärälle. Toisaalta maksulliselle sivustolle voit lähettää niin monta kuvaa kuin haluat, jolloin ihmiset saavat paremman kuvan sinusta ja tietävät tarkalleen miltä näytät.

Tämä ei ole ainoa tapa, jolla valokuvaominaisuuksiasi rajoitetaan. Sinua voidaan rajoittaa myös käytettävissä olevien valokuva-kansioiden määrällä.

Eksklusiivinen Sisältö

Deittisivustot yrittävät olla mahdollisimman käyttäjäystävällisiä, siksi valtaosassa niistä on sopimaton sisältö leikattu pois.

Tämä pätee etenkin moniin ilmaisiin treffisivustoihin. Onneksi voit ratkaista tämän ongelman jos päätät maksaa jäsenyydestäsi. Useasti sivustot antavat sinun lähettää eksklusiivista sisältöä ja tarkastella muiden jäsenten vastaavaa sisältöä, kun maksat jäsenyydestä.

Tarjoukset

Me kaikki rakastamme ilmaisia asioita, vaikka treffisivustosta maksaminen ei ehkä tunnu järkevältä, voit myös saada paljon erilaisia alennuksia.

He voivat esimerkiksi antaa maksaville asiakkaille tarjouksia, ja antaa heille kuponkeja eri ravintoloihin ensitreffien järjestämiseksi ja tueksi. Pitkällä tähtäimellä nämä kupongit voivat olla varsin arvokkaita ja tarjota uskomattomia etuja, ottaen huomioon maksamasi alhaisen hinnan.

Yhteenveto

On selvää, että maksetut treffisivustot ovat paljon parempia kuin ilmaiset treffisivustot. Jos olet kiinnostunut treffailusta, nämä sivustot antavat sinulle parhaat tulokset, joten ota rohkeasti uusi suunta deittailuusi.

Read More

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments