Victoria Milan Arvostelu
4.3

Victoria Milan Arvostelu

Tietoa VictoriaMilan-deittisivustosta
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Tietoa VictoriaMilan-deittisivustosta

Hyvät Puolet

Loistavia Deitti-sivustoja
Huonot Puolet

Toistuvia kuluja

Tietoa VictoriaMilan-deittisivustosta

VictoriaMilan on deittisivusto, joka on suunnattu erityisesti ihmisille, jotka ovat pysyvissä parisuhteissa, naimisissa tai avoliitossa, ja haluavat sen lisäksi suhteen ulkopuolista toimintaa. Sivusto on loistava vaihtoehto sellaisille sivustoille, kuten sexymeets.club, vaikka suosittelemmekin sitä. Ideana on tarjota turvallinen ja anonyymi tapaamispaikka ihmisille, jotka ovat deittailun suhteen samassa tarpeessa ja tilanteessa. VictoriaMilaniin rekisteröityneet miehet ja naiset eivät yleensä etsi ystävyys-suhteita tai vakavaa suhdetta, vaan he etsivät kumppania ketä tavata turvallisesti ja anonyymisti seksin merkeissä. Nykyään tämän tyyppiselle seksikumppanille on monenlaisia kutsumanimiä: Mitä ikinä etsitkään, sitä kutsutaan tänä päivänä nimellä ”ystäviä, joilla on etuja” tai yksinkertaisesti ”ystävyys plus”. Kyse on kuitenkin pitkälti samasta asiasta, ja VictoriaMilan on yksi Ruotsin parhaista palveluista joka auttaa sinua löytämään nämä yhteydet, pysyessäsi edelleen täysin anonyymina.

Mihin palvelu on sitten tarkoitettu?

Noudattamalla palvelussa käytössä olevia sääntöjä ja käyttämällä hakutoimintoa, sinulla on erittäin suuret mahdollisuudet löytää ihmisiä, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi ja profiiliasi. Panokset ovat korkeat ja jokainen voi löytää etsimänsä. Suuri osa sivulle rekisteröityneistä on löytänyt jäseniä, keiden kanssa he ovat päättäneet aloittaa aviosuhteen ulkopuolisen suhteen. Olemalla tarkka ja osoittamalla, että olet tosissasi, etsiminen helpottuu.

Kuka käyttää tätä palvelua?

Monet haluavat käyttää enemmänkin aikaa tutustuessaan tuntemattomaan henkilöön kenen kanssa he keskustelevat, ennen kuin näyttävät kuvia ja paljastavat enemmän itsestään, jotta mahdollisimman harvat tietää heidän etsivän avioliiton ulkopuolista suhdetta. Jos olet tosissasi ja maltat odottaa, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää ihmisiä, joilla on avioliiton ulkopuolinen suhde. VictoriaMilan on yksi maailman parhaista deittisivustoista tämäntyyppiseen treffailuun liittyen.

Ensivaikutelma VictoriaMilanista

Portaali on käyttäjäystävällinen ja siellä on helppo navigoida. Siellä on paljon kaikenlaista tehtävää ja nähtävää, sekä erilaisia tapoja etsiä muita jäseniä. Flirttailuun ja yhteydenottoon löytyy myös erilaisia tapoja, kohteliaisuudet tai säännöllinen flirtti ensimmäisenä askeleena riittää, ja nähtäväksi jää saatko haluamasi vastauksen. Vaikka suurin osa jäsenistä on alussa hieman eksyksissä, niin kuitenkin ihmiset ovat yleisesti ottaen hyvin sosiaalisia ja rentoutuneita tuntiessaan puhuvansa jollekin, joka etsii samaa kuin hän itsekin, anonyymia, asiallista ja turvallista avioliiton ulkopuolista suhdetta. Olemalla mukava ja antamalla asioiden ottaa aikansa, mahdollisuudet uuteen suhteeseen ovat suuret VictoriaMilanissa.

Kuinka Rekisteröityä ja Kirjautua Sisään VictoriaMilaniin?

Valitettavasti sivustoa ei voi käyttää ilman rekisteröintiä. Tämä johtuu siitä, että kaikki profiilit ja mainokset ovat 100% anonyymeja, ja sinä käyttäjänä valitset milloin ja kenelle haluat näyttää profiilisi ja kuviasi. Siksi ei ole mahdollista käyttää sivua ilman jäsenyyttä, jotta voidaan varmistaa sekä sinun että muiden käyttäjien turvallisuus ja anonyymisyys. Jos et halua lisätä käyttämääsi sähköpostiosoitetta, kannattaa luoda uusi sähköposti VictoriaMilanille. Monet jäsenet käyttävät erillistä sähköpostia kirjautuakseen eroottisille deittisivustoille ja sivustoille, jotka on tarkoitettu avioliiton ulkopuolisiin asioihin ja toimintaan, koska näin taataan anonyymisyys.

VictoriaMilan: Käytettävyys ja Design

Rehellisesti sanottuna emme ole tähän mennessä nähneet yhtään näin vakuuttavaa portaalia jolle on selkeästi annettu erittäin paljon ajatusta! Esimerkiksi, kun kyse on valokuvasta:

  • Saat paljon neuvoja aiheesta “Kuinka ladata anonyymi mutta todella informatiivinen kuva?”.
  • Voit sitten käyttää työkalua, joka tekee joistakin valokuvista maitomaisia tai leikata pois haluamiasi osia.
  • Sitten voit vielä päättää kuka näkee mitäkin kuvia sinusta.

Joka tapauksessa: Kun rekisteröidyt VictoriaMilaniin, sinun on täytettävä joukko pakollisia kenttiä, kuten onko sinulla parta, lävistyksiä, tatuointeja, koulutustaso, sukupuoli, seksuaaliset tarpeet, tai jos sinulla on erikoisempi maku rakkauden suhteen jne. Vaikka tämä on hyvä asia, asiaankuuluvien yhteydenottojen saamiseksi, useimmat ihmiset yleensä vain katsovat kuvia, ainakin meidän kokemuksemme perusteella.

Sivustolla Navigointi

Vain jäsenillä, joilla on voimassa oleva (maksettu) jäsenyys, on täysi pääsy tiettyihin palvelun osiin. Jäsenyyden voi ostaa “Tilaaminen” -sivulla ilmoitetulla hinnoilla, ajanjaksolla ja maksutavalla. Hinnat on ilmoitettu valuutassa, joka näkyy “Päivitä jäsenyys” -sivulla, ja se sisältää kaikki asiaankuuluvat verot, ellei toisin mainita.

Suodattimet ja Hakutoiminto

Käyttämällä sivustolla olevaa suodatus- ja hakutyökalua voit valita ihanteellisen deitin sukupuolen, iän, suhteen tilan, sijainnin, kiinnostuksen kohteiden jne. perusteella. Suodatuksen jälkeen järjestelmä luettelee käyttäjäprofiileja, jotka vastaavat parhaiten sinun syöttämiä kriteerejä.

Jäsenet ja Tyttöjen Profiilit VictoriaMilanissa

Käyttäjien Alueet

VictoriaMilania johtaa suuri ja tunnettu kansainvälinen yritys. Yhtiöllä on deittipalveluita ja muita VictoriaMilan-deittiportaaleja hieman yli 30 maassa ympäri maailmaa. Victoria Milanolla on uskomattoman paljon käyttäjiä Euroopassa ja muualla maailmassa, ja sitä pidetäänkin yhtenä parhaista deittisivustoista. Se on ehkä jopa paras, kun kyse on anonyymistä deittailusta henkilöille, ketkä etsivät toista ihmistä kenen kanssa asiat voi sopia helposti. Etuna on, että Victoria Milanossa tapaamasi henkilöt odottavat myös että he voivat esiintyä täysin anonyymisti ja lähteä uuteen suhteeseen, säännöllisen parisuhteen ulkopuolella. Sinulla on oltava rekisteröity profiili etsiäksesi kumppania muista jäsenistä, ja jokainen heistä varmasti on 100% anonyymi, kunnes he päättävät jotain muuta.

Seksuaalinen Suuntautuminen

Vaihtoehtojen lukumäärästä johtuen, tarjontaa riittää, se on kuin täydellinen buffetti VictoriaMilanissa. Voit löytää jonkun, jonka kanssa voit mennä ulos, riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestasi tai siviilisäädystäsi. Heteroseksuaalisten parisuhteiden kohdalla tarjontaa on yleisesti ottaen runsaammin: voit valita naimisissa olevia, parisuhteessa olevia tai sinkkuja molemmista sukupuolista, mutta gay-käyttäjänä sinulla on vain yksi vaihtoehto: “mies etsii miestä” tai “nainen etsii naista”.

Viestintä Vaihtoehdot

Kun olet rekisteröitynyt VictoriaMilaniin, voit etsiä lähellä asuvia ihmisiä. Voit napsauttaa ”Tapaa lähelläsi olevia ihmisiä” ja sitten käyttäjät jotka asuvat lähelläsi, tulevat esille. Tätä sivustoa ei ole vaikea käyttää, ja se toimii suoraviivaisesti.

Voit valita, niistä jäsenistä keitä pidät mielestäsi luotettavina, ja heidän kanssa voit sitten jakaa enemmänkin henkilökohtaisia tietoja. Halutessasi voit päivittää jäsenyytesi ostamalla tilauksen, joka antaa sinulle pääsyn laajaan määrään erilaisia viestintävälineitä ja uusia ominaisuuksia.

Toisin sanoen voit kokeilla ensin vähän ilmaiseksi, ja sitten voit tehdä päivityksen, jos asia todella on niin että viihdyt sivustolla ja tunnet sen olevan sopiva oman persoonallisuutesi ja elämäntyylisi kannalta.

VictoriaMilan on palvelu, johon voi liittyä ja kokeilla sitä täysin ilmaiseksi ja anonyymisti. Voit etsiä, keskustella ja tutustua muihin jäseniin paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Käyttäjän Tietoturva VictoriaMilanissa

VictoriaMilanissa ei hyväksytä minkäänlaisia petosten tekijöitä, huijareita tai muita epämääräisiä henkilöitä, mutta sivuston on vaikeaa seurata kaikkia jäseniä ja toivommekin että teet ilmoituksen muista jäsenistä tarpeen mukaan. Turvaominaisuudet, esimerkiksi anonyymi itsensä esittely ja anonyymit kuvat, edesauttavat myös käyttäjien tietoturvaa, ja käyttäjät itse valitsevat koska heidän kuviaan katsellaan. VictoriaMilan ei käytä jäsenten valokuvia tai ilmoituksia missään muodossa mainontaan tai markkinointiin. Voit maksaa jäsenyytesi maksamalla pankkikortilla, e-lompakolla, kupongeilla tai suoralla pankkisiirrolla. VictoriaMilanilla on SSL-suojaus jolla varmistetaan, että tietojasi ei ole näkyvillä tai levitetty muille sivustoille. Tiliotteessa palvelun nimeä ei käytetä, vaan se näkyy eri nimellä, joten kukaan ei tiedä jäsenyydestäsi.

Turvallisuus & Huijauksenesto

VictoriaMilan on pettämisen suhteen ammattimainen sivusto; miehille ja naisille, jotka etsivät eroottista seikkailua. 100% Varmuudella voimme luvata, että niin sinkut kuin varatut henkilöt voivat etsiä kumppania kuumille treffeille pelkäämättä, että heidän tietonsa joutuvat vääriin käsiin. Tämä on erittäin hyvin suunniteltu sivusto, jota voimme todellakin suositella.

VictoriaMilan sallii vain aidot jäsenet, joilla on varmasti oikeat profiilit. Toisin kuin niin useat muut verkkosivustot, mitkä julkaisevat tekaistuja kuvia “malleja rakastaville” käyttäjille, jotka tietenkin näkyvät etusivulla (houkutellakseen sinut sivustolle). VictoriaMilan myöntää jäsenyyden vain ihmisille, joita he pitävät aitoina ja joihin sinä käyttäjänä voit yhtäläistyä. Profiilit, joiden epäillään olevan väärennettyjä tai tekaistuja, tarkistetaan välittömästi ja tarpeen mukaan poistetaan.

Victoria Milan: Maksut ja jäsenyys

VictoriaMilan tarjoaa 2 päivän testijäsenyyden 1 dollarilla. Näiden 2 päivän aikana käyttäjän sallitaan käyttää premium-palveluita 2 päivän ajan, koeajan alkamisesta. Testin 1 dollarin maksua ei voi käyttää vahingonkorvauksena. VictoriaMilan uusii jäsenyyden säännöllisesti joka kolmas kuukausi-, kuudes kuukausi tai joka 12. kuukausi. Tämä riippuu tilaamastasi sopimuksesta, jonka valitset ensimmäisen rekisteröidyn ajanjakson päättymisen jälkeen.

Kuinka päivität tilisi?

Jäsenyys VictoriaMilanissa maksaa 25–50 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden kalliimmista deittisivustoista, mutta koska VictoriaMilan on suunnattu ihmisille, jotka etsivät avioliiton ulkopuolista suhdetta, hinnat ovat kohtuulliset. Koska sinulle lisäksi avautuu mahdollisuus päästä erittäin asiallisille treffeille, niin palvelusta on oltava valmis maksamaan hieman enemmän. Tekemällä pidemmän jäsenyyssopimuksen hinnat putoavat nopeasti.

Perusjäsenyys on täysin ilmainen, samoin kuin myös profiilisi luonti ja mielenkiinnon kohteiden määrittely. Määritelmiesi perusteella voit valita mitä ja miten etsit, sitten alat saamaan ehdotuksia ihmisistä jotka sopivat profiiliisi ja siihen mitä etsit, ja vain mielikuvitus on rajana. Flirttailu ja profiilien suosiminen on täysin ilmaista. Viestien vastaanottaminen on myös täysin ilmaista, mutta viesteihin vastaamiseen ja lähettämiseen sekä syvempien kontaktien ja lisämahdollisuuksien saamiseksi on maksettava jäsenyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että jo suhteen aloittamiseksi ja etenkin tapaamiseen asti edettäessä, on ensin maksettava jäsenyydestä. Sama pätee heidän profiiliinsa pääsemiseen ja kuvien näkemiseen. On suositeltavaa, että kokeilet ensin sivua liittymällä jäseneksi ja tutkimalla sivuston yleiskuvaa ja ominaisuuksia, selvittääksesi vastaako palvelu toiveitasi ja tarpeitasi!

Kuukausittainen maksu perustuu ensimmäiseen kuukausimaksuun. Voit peruuttaa automaattisen uusiutumisen seuraamalla sivuston Ohjeosion ohjeistusta.

Maksujen Tekeminen?

Maksut tehdään luottokortin avulla. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että laskutustietosi paljastaisi salaisuutesi. Maksuprosessi VictoriaMilanissa on suunniteltu huolellisesti siten, että tiliotteesi näyttävät täysin viattomilta.

VictoriaMilan tarjoaa vain turvallisia maksutapoja ja kaikki ne ovat yksinkertaisia ja hyvin salattuja. VictoriaMilan on myös SSL-suojattu, mikä tukee maksujen turvallisuutta. Voit maksaa luottokortilla (VISA, Mastercard), e-lompakolla, kupongeilla joita voi ostaa verkosta salatulla suoralla pankkisiirrolla. Kaikki palvelun maksut ovat suoria maksuja, jotka antavat sinulle suoran pääsyn premium-palveluihin. Koska VictoriaMilan on sivusto, joka on suunnattu pysyvissä suhteissa oleville ihmisille ketkä etsii avioliiton ulkopuolista suhdetta, kaikki tiedot on salattu hyvin ja tiliotteessa näkyvä maksunsaaja ei ole mitenkään yhdistettävissä VictoriaMilaniin. Maksun tarjoajan käsittelyajasta riippuen palvelu haluaa varoittaa käyttäjiä siitä, että kaikki tavalliset korttimaksut tulevat voimaan 48 tunnin sisällä, ennen nykyisen jäsenyyden voimassaolon päättymistä. Säännöllinen pankkimaksu, (e-maksu, sähköinen suoraveloitus jne.) alkaa noin viiden arkipäivän kuluessa ennen nykyisen jäsenyyden päättymistä. Jos haluat peruuttaa tilauksen automaattisen uusiutumisen, sinun on tehtävä se ennen yllä olevia käsittelyaikoja.

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa. Jos olet tällä hetkellä liittymiskaudella (et ensimmäisellä tilausjaksolla), hinnat tulevat voimaan ensimmäisestä kalenterikuukaudesta lähtien, hinnanmuutosilmoituksen lähettämisen jälkeen. Voit irtisanoa sopimuksen, jos et hyväksy hinnankorotusta.

Tärkeimmät Ominaisuudet VictoriaMilanissa

Voit käyttää myös ”paniikkitoimintoa”, esimerkiksi jos kumppanisi (tai pomo) tulee paikalle: yhdellä napsautuksella olet täysin viattomalla sivustolla. Pahimman kilpailijan, AshleyMadison.com tulisi todellakin tajuta kuinka käyttäjäystävällinen ja huomaavainen tämä sivusto on, siitä ei pääse mihinkään!

Hyödyt

  • Paniikki nappi: Helppo poistua sivustolta hätätilanteissa.
  • Yksityiset kuvat: Kuvista tulee yksityisiä ja ne voi sumentaa.
  • Vahvat mahdollisuudet onnistumiseen: Paljon hyötyä pikasuhdetta etsiville.

Haitat

  • Kyseenalaistaa moraalin. Ongelmana moraalisuus tai käyttämättä jättäminen, kyseessä kuitenkin on deittisivu, joka on tarkoitettu pysyvissä suhteissa oleville ihmisille.
  • Rajoitettu jäsenyys. Perusjäsenyys on rajoitettu, ja jos haluat käyttää kaikkia palveluja, joudut maksamaan jäsenyydestä.

Vaikka olemmekin VictoriaMilanin faneja, suosittelemme sexymeets.clubia parhaana vaihtoehtona, johtuen laajemmasta vaihtoehtojen määrästä.


Victoria Milan
Affair Dating
Tietoa VictoriaMilan-deittisivustosta
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
4.0
Rekisteröityminen
4.0
Yhteydenotto
5.0
Profiilin Laatu
4.0
Applikaatio
4.3 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments