Swipe-Affair Arvostelu
4.0

Swipe-Affair Arvostelu

Paljon match-mahdollisuuksia
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Tässä on treffailusivusto, joka on todella alkanut vetämään huomiota puoleensa. Jos kuitenkin vasta kuulet tästä sivustosta, saatat miettiä mistä tässä nyt on kyse. Mikä on vielä oleellisempaa on se, että saatat ajatella onko kyseinen sivusto ensinnäkään sijoittamisen ja aikasi arvoinen.

Hyvät Puolet

Paljon match-mahdollisuuksia

Hyvin suunniteltu sivusto

Ilmaiset toiminnot

Turvallinen
Huonot Puolet

Kolikkojen tienaamiseen voi mennä aikaa

Haluatko kokea syrjähypyn jännityksen? Myönnä pois, joskus asiat vain muuttuvat tylsiksi ja haluat lisätä elämääsi hieman sähköä. Poissa ovat päivät, jolloin jouduit hiipimään ulos asunnostasi tavataksesi deittisi. Nyt on vuosi 2020 ja olemassa on palveluita, kuten Swipe-Affair. Sivusto on yksi johtavista syrjähyppyjen deittipalveluista, joka tarjoaa aivan uusia etuja, joita kilpailijat eivät ole onnistuneet toteuttamaan.

Mikä on Swipe-Affair?

Vaikka Swipe-Affair onkin suuri nimi markkinoilla, se ei ole ollut toiminnassa vielä kovinkaan kauaa, joten sivusto on suhteellisen uusi deittailumarkkinoilla.

Sivusto avattiin julkaistu vuonna 2018 sillä tavoitteella, että palvelu vastaa kaikkien käyttäjien tarpeita syrjähyppyjä varten. Kaksi vuotta myöhemmin on täysin selvää, että he ovat onnistuneet tehtävässään.

Miten palvelu toimii?

Alustaa on erittäin helppo käyttää, ja sivusto esittää mahdolliset deittiehdokkaat selkeästi. Kuten nimestäkin voi päätellä, voit selata näitä ehdokkaita läpi svaippaamalla, joten tavallaan se toimii samalla tavalla kuin Tinder.

Voit helposti lähettää viestiä kiinnostuksesi herättäville henkilöille. Tarvitset kuitenkin “kolikoita” käyttääksesi kaikkia sivuston toimintoja, mutta onneksi näitä voidaan saada myös ilmaiseksi – kerromme tästä enemmän myöhemmin.

Kiinnostavan henkilön löytyessä voit lisätä heidät “suosikkeihisi” ja kyseisen henkilön profiili tallennetaan kirjanmerkkeihisi. Tämän jälkeen voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa.

Toistaiseksi Swipe-Affair näyttää erittäin helppokäyttöiseltä. Asiat kuitenkin vain paranevat, koska sivustolla on myös hyödyllisiä vinkkejä täynnä oleva blogiosio. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen  ja auttaa sinua tapaamaan muita henkilöitä, jonka lisäksi saat vinkkejä onnistuneeseen salasuhteeseen.

Rekisteröinti

Useimmilla deittailusivustoilla rekisteröintiprosessi on erittäin pitkä, mutta tämä ei kuitenkaan ole Swipe-Affairin tavoite. Prosessi on nopea ja palvelu vaatii vain tilitietosi, profiilikuvasi ja tilikuvauksen. Valitettavasti profiilikuvan lisääminen on pakollinen. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla iso juttu, koska se auttaa sinua löytämään samankaltaisia ihmisiä.

Rekisteröinnin yhteydessä saat sähköpostin, joka pyytää sinua vahvistamaan tilisi. Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan.

Käyttäjäkunta

Jos haluat hieman elävöittää asioita, Swipe-Affair.com on ihanteellinen paikka ja sivustolla on yli miljoona käyttäjää. Parasta on kuitenkin se, että se tarjoaa palveluitaan koko maailmaan. Verrattuna muihin syrjähyppysivustoihin tämä on suuri etu, koska suurin osa käyttäjistä ovat kotoisin tietyistä maista.

Jos olet naista etsivä mies, sivustolla on paljon naiskäyttäjiä. Yli puolet käyttäjistä ovat naisia. Toisaalta jos olet miestä etsivä nainen ja haluat eroottisen kokemuksen, myös miesten käyttäjäkanta on suuri. Vaikka alle 50 % käyttäjistä ovat miehiä, saat silti käyttöösi valtavasti ehdokkaita.

Selatessasi sivustoa yllätyt myönteisesti siitä, että käyttäjät kuuluvat eri ikäluokkiin. Tämä tarkoittaa, että voit tavata ikäisiäsi tai vanhempia ihmisiä kohtaamatta minkäänlaisia ongelmia.

Yksityisyys

Yksityisyys on tärkeää salasuhteessa. Onneksi Swipe-Affair suhtautuu tähän asiaan erittäin vakavasti. Ensinnäkin rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi selata käyttäjäprofiileja.

Eikä unohdeta, koska Swipe-Affair on erittäin suosittu palvelu, myös tuntemasi henkilöt voivat olla aktiivisena sivustolla. Siksi voit piilottaa profiilisi tietyiltä henkilöiltä, mikä on hyvä asia. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä teet vapaa-ajallasi.

Tietysti lisäät myös kuvia tilillesi. Kuten useat muut deittailusivustot, alusta mahdollistaa yksityisten albumien luomisen. Voit itse määrittää, kuka näkee albumisi kuvat.

Yksityisyyden kannalta Swipe-Affair on ihanteellinen paikka. Sivusto käyttää SSL-salausta, mikä tarkoittaa, että kanssakäymistäsi ei koskaan keskeytetä. Sivusto ei myöskään ole koskaan joutunut hakkeroinnin kohteeksi, joten sinun ei tarvitse murehtia tietojesi turvallisuudesta.

Käyttöliittymä

Sivusto on helppokäyttöinen ja tarjoaa siistin ja yksinkertaisen käyttöliittymän, joka näyttää erittäin sulavalta. Myös sivuston suunnittelu on tyylikäs. Kokonaisuudessaan Swipe-Affairin väriteema on miellyttävä silmälle, mutta samaa ei voida sanoa joistakin sen kilpailijoista.

Vaikka sivusto on upea, meillä on pieni valitus. Tällä deittailupalvelulla ei ole mobiilisovellusta. Nykyään useimmat deittailusivustot tarjoavat sovelluksen käytön helpottamiseksi, joten myös Swipe-Affairin tulisi hypätä samaan junaan.

Tämä ei kuitenkaan ole suuri ongelma. Sivusto on helppokäyttöinen ja  sitä voidaan käyttää myös matkapuhelimilla. Voit hyödyntää kaikkia toimintoja puhelimella kuin tietokoneellakin.

Deittailusivustoa päivitetään säännöllisesti ja Swipe-Affairin tiimi parantelee alustaa jatkuvasti. Jos löydät ongelman sivustolla, sitä korjataan luultavasti parhaillaan.

Voit käyttää Swipe-Affairia jopa 26 eri kielellä. Kielet ovat eri puolilta maailmaa, mikä on hienoa. Nämä sisältävät muun muassa:

  • Espanja
  • Norja
  • Tanska
  • Turkki
  • Englanti
  • Portugali
  • Hindi
  • Afrikaans

Hinta

Jos vilkaiset markkinoilla olevia deittailusivustoja, huomaat, että ne ovat hintavia ja joudut ostamaan krediittejä kaikkien toimintojen avaamiseksi. Tämä ei kuitenkaan koske Swipe-Affairin palveluita, koska sitä tarjotaan täysin ilmaiseksi.

Sivuston käyttämiseen tarvitset “kolikoita”, jotka mainitsimme aikaisemmin. Kolikoita ei kuitenkaan tarvitse ostaa, vaan niitä voidaan ansaita suorittamalla tiettyjä tehtäviä. Nämä tehtävät ovat hyvin yksinkertaisia ja useimmiten sinun täytyy vain kirjautua sisään ja kerätä kolikkosi.

Kun kolikot loppuvat, “lompakkosi” täydentyy. Tämä säästää rahaa, ja tehtävien kautta voit osallistua vuorovaikutteisiin kokemuksiin.

Kolikoiden ansaitseminen on upeaa, mutta jos haluat nopeuttaa asioita, voit myös täydentää lompakkoasi ostamalla kolikoita. Maksujen tekeminen on helppoa ja maksutapoihin sisältyvät yleisimmät e-lompakot ja luotto- ja pankkikortit.

Jos haluat täydentää lompakkosi, voit valita useasta erihintaisesta paketista.

Maksut

Useimmat käyttäjät eivät mielellään tee maksuja deittailusivustoilla, koska silloin joudut paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi alustalle. Tämä ei kuitenkaan ole huolenaihe Swipe-Affairilla, koska sivusto käyttää huipputason salaustekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että maksutietosi ovat aina täysin turvassa.

Sivusto tarjoaa myös vahvistettuja korttimaksuportaaleja. Tämä varmistaa, ettei kolmansilla osapuolilla ole pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi.

Sivustojen tavallinen tapa on lähettää kuitti maksun suorittamisen yhteydessä. Ei siis ole yllättävää, että myös Swipe-Affair käyttää tätä menetelmää.

Asiakaspalvelu

Joissain tapauksissa saatat tarvita hieman apua. Onneksi Swipe-Affairin asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä usealla eri tavalla (esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse).

Heidän edustajansa puhuvat useita kieliä, joten kommunikointi ei tuota ongelmia. Jos päätät lähettää asiakaspalveluun sähköpostia, vastaaminen voi viedä jonkin aikaa. Heidän asiakaspalveluaan pidetään kuitenkin auttavaisena.

Tilin poistaminen

Swipe-Affair on upea sivusto, mutta saatat ehkä haluta poistaa tilisi jossain välissä, esimerkiksi löytäessäsi matchin itsellesi. Ei syytä huoleen, koska tämä prosessi on melko helppo.

Harkitse kuitenkin tilisi deaktivoimista sen poistamisen sijaan. Kaikki tietosi poistetaan sivustolta tilisi deaktivoimisen yhteydessä. Kukaan ei löydä tiliäsi ennen sen uudelleen aktivoimista, jonka voit tehdä kirjautumalla uudelleen sisään.

Jos kuitenkin haluat poistaa tilisi, siirry asetuksiin, profiili-osioon ja napsauta sitten ”poista tilini”. Toisin kuin Swipe-Affairin kilpailijat, tilin poistaminen ei maksa mitään ja siihen menee vain muutama sekunti.

Tilisi poistamisen jälkeen sinun on luotava uusi tili, jos haluat käyttää palvelua uudelleen.

Johtopäätös

Swipe-Affair on johtava nimi syrjähyppymarkkinoilla. Vaikka palvelu on ollut toiminnassa vain kahden vuoden ajan, siitä on nopeasti tullut monen käyttäjän vakiopaikka. Tämä ei ole yllättävää, koska palvelulla on suuri määrä käyttäjiä. Miltä kuulostaa yli miljoona ehdokasta? Parasta tässä alustassa on, että se on globaali, joten voit tavata ihmisiä ympäri maailmaa. Kermana kakun päällä on se, että palvelu on täysin ilmainen.

Uskomme, että Swipe-Affair päihittää kaikki kilpailijansa. Harkitse siis palvelun käyttämistä!


Swipe-Affair
Hyvin suunniteltu sivusto
Voit tavata ihmisiä ympäri maailmaa. Kermana kakun päällä on se, että palvelu on täysin ilmainen.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
4.0
Rekisteröityminen
4.0
Yhteydenotto
4.0
Profiilin Laatu
4.0
Applikaatio
4.0 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments