Website Disclaimer

Tämä vastuuvapauslauseke (“Disclaimer”, “Agreement”) on eDate.fi in (“eDate.fi”, “me”, “me” tai “meidän”) ja sinä (“käyttäjä”, “sinä” tai “sinun”) välinen sopimus. . Tässä vastuuvapauslausekkeessa esitetään yleiset suuntaviivat, ehdot, jotka eDate.fi-sivuston ja sen tuotteiden tai palveluiden käyttöä (yhteisesti “verkkosivusto” tai “palvelut”).

Edustus

Kaikki tässä sivustossa esitetyt näkemykset tai mielipiteet kuuluvat yksinomaan Sisällöntuottajille, eivätkä ne vastaa niitä ihmisiä, instituutioita tai organisaatioita, joita eDate tai luojat voivat liittää ammatillisiin tai henkilökohtaisiin valmiuksiin, ellei nimenomaisesti mainita. Mitään näkemyksiä tai mielipiteitä ei ole tarkoitettu uskonnon, etnisen ryhmän, klubin, organisaation, yrityksen tai yksilön väärinkäyttöön.

Sisältö ja viestit

Et saa muokata, tulostaa tai kopioida mitään Web-sivuston osia. Tämän sivuston minkä tahansa osan sisällyttäminen toiseen teokseen, joko painettuun tai sähköiseen tai muuhun muotoon, tai sisällyttäminen johonkin verkkosivuston osaan toisessa verkkosivustossa upottamalla, muotoilemalla tai muuten ilman eDate in nimenomaista lupaa on kielletty.

Voit lähettää verkkosivustossa olevia sisältöä koskevia kommentteja. Lataamalla tai muulla tavoin antamalla tietoja eDate.fi ille, annat eDate.fi ille rajoittamattoman, pysyvän oikeuden levittää, näyttää, julkaista, jäljentää, käyttää uudelleen ja kopioida siinä olevia tietoja. Et saa kuvitella muita henkilöitä verkkosivuston kautta. Et voi lähettää sellaista sisältöä, joka on loukkaavaa, petollista, räikeää, uhkaavaa, toisen henkilön yksityisyyden suojaa tai joka on muuten lainvastainen. Et saa lähettää sisältöä, joka loukkaa minkään muun henkilön tai yhteisön immateriaalioikeuksia. Et saa lähettää mitään tietokoneviruksia tai muita koodia sisältävää sisältöä, joka on suunniteltu häiritsemään, vahingoittamaan tai rajoittamaan minkään tietokoneen ohjelmiston tai laitteiston toimintaa. Lähettämällä tai lähettämällä sisältöä verkkosivustolla annat eDate ille oikeuden muokata ja tarvittaessa poistaa minkä tahansa sisällön milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.

Korvaus

Tämä sivusto hyväksyy mainonnan, sponsoroinnin, maksetut lisäykset tai muut korvausmuodot. eDate.fi ille maksetaan lausunto tuotteista, palveluista, verkkosivuista ja muista aiheista. Saatu korvaus voi vaikuttaa verkkosivustolla tehtyihin mainossisältöihin, aiheisiin tai virkoihin. Sponsoroitua sisältöä, mainostilaa tai postia ei aina voida tunnistaa maksetuksi tai sponsoroiduksi sisällöksi. Jotkin verkkosivuston linkit voivat olla “affiliate linkkejä”. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat linkkiä ja ostat kohteen, eDate.fi saa kumppanikomissiota.

Korvaukset ja takuut

Vaikka olemme yrittäneet varmistaa, että verkkosivustolla olevat tiedot ovat oikein, eDate.fi ei ole vastuussa virheistä tai puutteista tai näiden tietojen käytöstä saaduista tuloksista. Kaikki verkkosivustolla olevat tiedot toimitetaan sellaisina kuin ne ovat, eikä niissä ole taattua tietojen täydellisyyttä, tarkkuutta, ajantasaisuutta tai niiden käytöstä saatuja tuloksia ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. eDate.fi tai sen yhteistyökumppanit, työntekijät tai asiamiehet eivät ole missään tapauksessa vastuussa sinulle tai kenellekään muulle päätökselle tai toimille, jotka on tehty verkkosivuston tietojen tai seurausten, erityisten tai vastaavien vahinkojen varalta, vaikka ne olisikin neuvottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Verkkosivustolla olevat tiedot ovat vain yleistä tietoa, eivätkä ne ole tarkoitettu tarjoamaan oikeudellista, taloudellista, lääketieteellistä tai muuta ammatillista neuvontaa. Pyydä ammattitaitoista apua, jos tarvitset sitä. Lisäksi verkkosivuston sisältämiä tietoja ja niitä sisältäviä sivuja voidaan muuttaa milloin tahansa ja ilman varoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Verkkosivustoon tai Palveluihin liittyvää vastuuvapauslauseketta milloin tahansa, kun se on julkaistu päivitettynä tämän vastuuvapauslausekkeen verkkosivustolla. Kun me tarkistamme päivitettyä päivämäärää tämän sivun alareunassa. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen on suostumus tällaisiin muutoksiin.

Tämän vastuuvapauslausekkeen hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän vastuuvapauslausekkeen ja hyväksy kaikki sen ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen. Jos et suostu noudattamaan tämän vastuuvapauslausekkeen ehtoja, et saa käyttää tai käyttää sivustoa.

Meihin yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tästä vastuuvapauslausekkeesta, ota meihin yhteyttä tässä

Tämä asiakirja on viimeksi päivitetty 25. maaliskuuta 2020

eDate.fi

Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments