Käyttöehdot

Nämä ehdot (“Ehdot”, “Sopimus”) ovat eDate.fi (“eDate.fi”, “me”, “me” tai “meidän”) ja sinä (“käyttäjä”, “sinä” tai “sinun ”). Tässä sopimuksessa esitetään yleiset ehdot, joita käytät eDate.fi-sivuston ja sen tuotteiden tai palveluiden käyttämisessä (yhteisesti “verkkosivusto” tai “palvelut”).

Tilit ja jäsenyys

Jos luot tilin Web-sivustossa, olet vastuussa tilisi turvallisuuden ylläpitämisestä ja olet täysin vastuussa kaikista tilillä tapahtuvista toiminnoista ja muista siihen liittyvistä toimista. Voimme seurata ja tarkistaa uusia tilejä ennen kuin voit kirjautua sisään ja käyttää palveluitamme. Väärän yhteystiedon tarjoaminen voi johtaa tilisi lopettamiseen. Sinun on välittömästi ilmoitettava meille tilisi luvattomasta käytöstä tai muista turvallisuusrikkomuksista. Emme ole vastuussa mistään teistä tai laiminlyönneistä, mukaan lukien tällaisten toimien tai laiminlyöntien seurauksena syntyneet vahingot. Voimme keskeyttää, poistaa käytöstä tai poistaa tilisi (tai minkä tahansa sen osan), jos päätämme, että olet rikkonut tämän sopimuksen säännöksiä tai että käyttäytymisesi tai sisältösi vahingoittaisivat mainettamme ja liikearvoa. Jos poistamme tilisi edellä mainituista syistä, et voi rekisteröityä uudelleen Palveluihimme. Voimme estää sähköpostiosoitteesi ja Internet-yhteysosoitteesi estääksesi rekisteröinnin.

Käyttäjän sisältöä

Emme omista mitään tietoja, tietoja tai materiaaleja (”Sisältö”), jotka lähetät verkkosivustolle Palvelun käytön aikana. Sinulla on yksinomainen vastuu kaikkien toimitettujen sisältöjen oikeellisuudesta, laadusta, luotettavuudesta, laillisuudesta, luotettavuudesta, asianmukaisuudesta ja immateriaalioikeuksista tai oikeuksista käyttää niitä. Voimme seurata ja tarkastella sivustossamme olevaa sisältöä, jonka olet antanut tai luonut käyttämällä palveluitamme. Ellei sivusto ole nimenomaisesti sallittu, Web-sivuston käyttö ei anna meille lupaa käyttää, kopioida, muokata, julkaista tai jakaa sisältöä, jonka olet luonut tai tallentanut käyttäjätilillesi kaupalliseen, markkinointiin tai vastaavaan tarkoitukseen. Voit kuitenkin myöntää meille luvan käyttää, kopioida, levittää, tallentaa, lähettää, muotoilla, näyttää ja suorittaa käyttäjätilisi sisältöä vain sellaisena kuin se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Rajoittamatta mitään näistä esityksistä tai takuista meillä on oikeus, vaikka emme ole velvollisuutemme, omasta harkintamme mukaan kieltäytyä tai poistaa sellaista sisältöä, joka kohtuullisessa mielessä loukkaa mitä tahansa käytäntöämme tai on millään tavalla haitallista tai epämiellyttävä.

Laskutus ja maksut

Sinun on maksettava kaikki maksut tilillesi niiden maksujen, maksujen ja laskutusehtojen mukaisesti, jotka ovat voimassa palkkion tai maksun suorittamishetkellä. Jos ostosi on mielestämme korkean riskin tapahtuma, vaadimme sinua toimittamaan meille kopion voimassa olevasta valtion myöntämästä valokuvallisuustunnistustasi ja mahdollisesti kopiosta äskettäisestä tiliotteesta käytetylle luotto- tai maksukortille ostamista varten. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteita ja tuotteiden hinnoittelua milloin tahansa. Pidätämme myös oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilausta. Voimme oman harkintansa mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalle asiakastilille tai samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, jotka käyttävät samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tilaukseen tai peruutamme sen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon.

Tietojen tarkkuus

Joskus sivustossa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, saatavuuteen, tarjouksiin ja tarjouksiin. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos verkkosivustolla tai millä tahansa siihen liittyvällä Palvelulla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös tilauksen lähettämisen jälkeen) . Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään verkkosivuston tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, ellei laki sitä edellytä. Verkkosivustolla ei saa olla mitään päivitettyä päivitystä tai päivityspäivää, joka osoittaisi, että kaikki verkkosivustossa tai siihen liittyvässä Palvelussa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

Kolmannen osapuolen palvelut
Jos päätät ottaa käyttöön, käyttää tai käyttää kolmannen osapuolen palveluita, on hyvä, että pääsynne ja muiden tällaisten palvelujen käyttö määräytyy yksinomaan näiden muiden palvelujen ehtojen mukaisesti, emmekä hyväksy, eivät ole vastuussa tai vastuussa eikä tee mitään esityksiä tällaisten muiden palvelujen näkökohdista, mukaan lukien rajoituksetta niiden sisältö tai tapa, jolla ne käsittelevät tietoja (mukaan lukien tietosi) tai minkä tahansa vuorovaikutuksen sinun ja muiden tällaisten palvelujen tarjoajan välillä. Voit peruuttaa peruuttamattomasti eDate iin kohdistuvat vaatimukset tällaisten muiden palvelujen osalta. eDate ei ole vastuussa mistään vahingosta tai vahingosta, joka aiheutuu tai oletetaan aiheuttaneen sellaisten muiden palveluiden käyttöönottoa, käyttöä tai käyttöä, tai sinun on luotettava tietosuojakäytäntöihin, tietoturvaprosesseihin tai muun tällaisen palvelun politiikkaan. palvelut. Saatat joutua rekisteröimään tai kirjautumaan tällaisiin muihin palveluihin omilla verkkosivuillaan. Kun otat käyttöön muita palveluja, sallit nimenomaisesti, että eDate voi paljastaa tietosi tarpeen mukaan tällaisen muun palvelun käytön tai käytön helpottamiseksi.

varmuuskopiot

Teemme säännöllisiä varmuuskopioita verkkosivustosta ja sisällöstä ja teemme parhaamme varmistaaksemme näiden varmuuskopioiden täydellisyyden ja oikeellisuuden. Laitteistovian tai tietojen menetyksen yhteydessä palautamme varmuuskopiot automaattisesti vaikutusten ja seisokkien minimoimiseksi

Mainokset

Verkkosivuston käytön aikana voit tehdä kirjeenvaihtoa mainostajien tai sponsoreiden kanssa tai osallistua niiden mainontaan, mikä osoittaa niiden tavaroita tai palveluita verkkosivuston kautta. Tällainen toiminta ja tällaiseen toimintaan liittyvät ehdot, ehdot, takuut tai edustukset ovat yksinomaan sinun ja kolmannen osapuolen välillä. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, velvollisuutta tai vastuuta tällaisesta kirjeenvaihdosta, ostosta tai myynninedistämisestä teidän ja kolmannen osapuolen välillä.

Linkkejä muille sivuille

Vaikka tämä sivusto voi linkittää muihin verkkosivustoihin, emme suoraan tai epäsuorasti merkitse mitään hyväksyntää, yhdistämistä, sponsorointia, hyväksyntää tai yhteyttä minkään linkitetyn verkkosivuston kanssa, ellei tässä ole erikseen mainittu. Jotkin verkkosivuston linkit voivat olla “affiliate linkkejä”. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat linkkiä ja ostat kohteen, eDate saa kumppanikomissiota. Emme ole vastuussa tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa niiden yritysten tai yksityishenkilöiden tarjouksia tai niiden verkkosivujen sisältöä. Emme ota vastuuta minkään muun kolmannen osapuolen toiminnasta, tuotteista, palveluista ja sisällöstä. Sinun tulisi tarkistaa tarkasti lakisääteiset lausunnot ja muut käyttöehdot, joita käytät verkkosivuston linkin kautta. Linkittäminen muihin sivustoihin on omalla vastuullasi.

Muutokset ja muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Sopimusta tai sen verkkosivustoa tai Palveluita koskevia sääntöjä milloin tahansa, kun se on julkaistu tämän sopimuksen päivitetyn version verkkosivustolla. Kun teemme, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alareunassa. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen on suostumus tällaisiin muutoksiin.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän sopimuksen ja hyväksynyt kaikki sen ehdot. Käyttämällä sivustoa tai sen palveluja hyväksyt tämän sopimuksen sitovan. Jos et suostu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää tai käyttää sivustoa ja sen palveluja.

Meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä sopimuksesta, ota meihin yhteyttä tässä

Tätä asiakirjaa päivitettiin viimeksi 25. maaliskuuta 2020

eDate.fi

Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments