Deitti.net Arvostelu
2.8

Deitti.net Arvostelu

Deitti perustettiin vuonna 1997, näin ollen se on Suomen vanhin treffisivusto.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Deitti perustettiin vuonna 1997, näin ollen se on Suomen vanhin treffisivusto.

Deitti perustettiin vuonna 1997, näin ollen se on Suomen vanhin treffisivusto. Suurin osa Deitin yli 270 000 jäsenestä on nuoria kaupunkilaisia, ja yli puolet käyttäjistä on alle 30-vuotiaita.

Ominaisuuksien kannalta Deitti.net on suhteellisen yksinkertainen sivusto. Siellä ei ole järjestelmää jolla etsitään kumppania monien eri ominaisuuksien tai luonteenpiirteiden perusteella, eikä montaa eri tapaa olla yhteydessä eri käyttäjien profiileihin. Mutta selkeä verkkosivustosuunnittelu onnistuu kääntämään näiden ominaisuuksien puuttumisen omaksi hyödykseen.

Sivusto näyttää kaiken kaikkiaan hyvältä, ja sitä on erittäin helppo käyttää ja navigointi sujuu luontevasti. Deitti.net tukee profiileja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten etenkin jos olet suomessa tai etsit suomalaisia sinkkuja, kannattaa tälle sivustolla ehdottomasti varata aikaa.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen voidaan tehdä linkittämällä Facebook-profiilisi sivustoon, tai kirjoittamalla manuaalisesti oma sukupuoli, etsityn kumppanin sukupuoli, syntymäpäivä, kaupunki, käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja luomalla salasana. Tämän jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jota klikkaamalla rekisteröidyt käyttäjäksi.

Tässä vaiheessa voit jo vapaasti tutustua sivustoon, vaikka profiilissasi onkin vielä jäljellä kohtuullinen määrä täydennettävää. Voit ladata valokuvia, lisätä profiilillesi otsikon, täyttää Tietoja minusta -osion, täydentää osiot jotka koskevat ulkonäköäsi, elämäntyyliäsi (juoma- ja tupakointitavat, suosikkimusiikki, ruoka, taide, harrastukset, elämänarvot, persoonallisuuden piirteet jne.) Voit myös määrittää ihanteellisen kumppanisi ominaisuudet.

Kuinka löydät potentiaaliset kumppanit

Deitti.netin viestintäominaisuudet ovat kuitenkin rajalliset. Voit lähettää Flirttejä valitsemalla erilaisia somia kuvia, esimerkiksi sydämiä, hymynaamoja jne. Maksuttomana jäsenenä voit lähettää kolme Flirttiä päivässä, Premium-jäsenet voivat lähettää useamman ja valita myös monista eri kuvavaihtoehdoista.

Voit myös lisätä profiileja suosikkeihisi tai lähettää heille viestin. Viestit sisältävät vain tekstiä, mutta niihin on mahdollista liittää kuvia. Voit lihavoida tai kursivoida viestien tekstiä ja sisällyttää myös linkkejä.

Sivuston ainutlaatuiset ominaisuudet

Deitti.net tarjoaa sinulle hyvät työkalut profiilisi turvallisuuden ja yksityisyyden hallintaan liittyen. Voit halutessasi pitää profiilisi kokonaan piilossa tai, valita näkyykö se myös sivuston rekisteröimättömille kävijöille, tai näkyykö profiilisi sivuston mainonnassa. Voit myös halutessasi nähdä ja vastaanottaa viestejä vain Deluxe-jäseniltä.

Mitä erilaiset jäsenyystasot sisältävät

Perusjäsen – luo profiili, lisää valokuvia, käytä tarkennettua hakua, näe profiilit ilman piilotettuja kohtia, lähetä 3 Flirttiä päivässä, lähetä viestejä (10 keskustelua kuukaudessa), tarkastele viestihistoriaasi 14 vuorokauden ajan.

Deluxejäsen – Rajoittamaton flirttailu, viestit, viestihistoria, korostettu profiili hakutuloksissa, näe kuka on käynyt katsomassa profiiliasi tai tykännyt siitä, lue viesti-ilmoituksia, ja ei häiritseviä mainoksia.


Deitti
ALETAANKO OLEE?
Deitti perustettiin vuonna 1997, näin ollen se on Suomen vanhin treffisivusto.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
2.0
Rekisteröityminen
3.0
Yhteydenotto
4.0
Profiilin Laatu
2.0
Applikaatio
2.8 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments