Zoosk Arvostelu
3.0

Zoosk Arvostelu

Olemme tehneet siitä perusteellisen katsauksen, joten lue ihmeessä eteenpäin.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi

Zoosk on yksi suosituimmista saatavilla olevista deittipalveluista, ja kannattaakin harkita tilin luomista jo pelkästään sen perusteella.

Hyvät Puolet

Pretty clean interface

Easy to Search like-minded people
Huonot Puolet

Zoosk does collect your data

App is storage heavy and slow

Zoosk requires that you tell them why you’re leaving

Zoosk on yksi suosituimmista saatavilla olevista deittipalveluista, ja kannattaakin harkita tilin luomista jo pelkästään sen perusteella. Ennen kuin teet päätöksen, on toki järkevää hieman perehtyä asiaan. Siksi olemme tehneet siitä perusteellisen katsauksen, joten lue ihmeessä eteenpäin.

Zoosk –  Yleiskatsaus

Zoosk ei ole uusi tulokas deittailumaailmassa, vaan se on ollut olemassa jo vuodesta 2007 lähtien, sekä on voittanut useita treffailualan palkintoja.

Todistus siitä, kuinka hyvästä palvelusta on kyse, on se että heillä on yli 38 miljoonaa käyttäjää. 52% käyttäjäkunnasta on naisia, kun taas loput 48% on miehiä. Se on tunnetaan helposta ja luontevasta tavasta lähestyä deittailua, minkä vuoksi monet tykkäävät käyttää sitä.

Siirrytään meidän katsaukseen:

Rekisteröinti

Tilin rekisteröiminen Zooskiin on tehty todella helpoksi. Rekisteröitymiseen on kaksi vaihtoehtoa, ensimmäinen on linkittää tili sosiaalisen median alustalle, kuten Facebook. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, pääset välittömästi itse asiaan.

Toinen tapa on kirjautua sähköpostin kautta. Suosittelemme tätä menetelmää, koska se on perusteellisempi. Sinua pyydetään vastaamaan joukkoon kysymyksiä, kuten seksuaalinen suuntautuminen, toiveet jne. sekä lisäksi joitakin henkilökohtaisia tietoja. Palveluun kirjautumiseen tarvitaan tietysti vielä se sähköpostiosoite ja salasana.

Kun tämä on tehty, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi vielä kattavammin. He pyytävät postinumeron, valokuvan, tietoja kehotyypistäsi, ja kyllä he jopa kysyvät myös missä asutkin.

Joillekin sähköpostitse ilmoittautuminen on vaivalloista, koska siihen vaaditaan liikaa tietoa, mutta loppujen lopuksi se voi auttaa sinua löytämään sen täydellisen kumppanin.

Käyttäjäystävällisyys

Jos olet juuri kirjautunut, sinulla ei varmaankaan ole aavistustakaan sivuston käyttämisestä.

Zoosk tekee käyttämisestä kuitenkin helppoa, sillä palvelu tarjoaa sinulle opastusta siitä hetkestä lähtien, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu. Arvostamme tätä opasta, koska se on varsin selkeä, helposti ymmärrettävä, eikä turhan pitkä.

He pyytävät sinua myös tekemään muutamia toimenpiteitä, esimerkiksi lisäämään enemmän tietoja profiiliisi. Sinun kannattaa ehdottomasti harkita tämän tekemistä, koska mitä perusteellisempi kuvauksesi on, sitä todennäköisemmin löydät juurikin sen oikean. Samaa asiaa silmällä pitäen on myös muutamia kyselylomakkeita, jotka sinun on täytettävä profiiliisi.

Miten Sitä Käytetään?

Kumppanin etsintään löytyy useita eri hakuvaihtoehtoja ja kriteereitä. Suodattimia käyttämällä voit tehdä hauista monipuolisempia ja kohdistetumpia, kuten käyttämällä esimerkiksi vartalotyyppiä tai vaikka uskontoa haussa. Tämä tietenkin auttaa sinua löytämään täydellisen deitin.

Voit löytää ihmisiä myös “karuselliksi” kutsutun ominaisuuden avulla. Se toimii hyvin pitkälti samaan tapaan kuin Tinderin “Pyyhkäise oikealle”, mutta siellä on myös “Ehkä” -vaihtoehto. Voit myös lähettää karusellissa näkyville ihmisille “ihastunut”, joka on verrattavissa Tinderin “Super Tykkäys” -ilmoitukseen.

Yksi Tinderin haitoista on, että voit pyyhkäistä vain yhdellä tavalla, joten et voi käydä läpi vaihtoehtojasi uudelleen. Tämä ei ole ongelma Zooskissa, koska sen avulla voit siirtyä eteen- tai taaksepäin niin monta kertaa kuin haluat.

Tietoturva

Zoosk on kaikin puolin turvallinen sivusto käyttää. Siellä käytetään SSL-salausta, jotta hakkerit eivät pääse käsiksi tiliisi. Tämä on todella tärkeää, koska käyttäjillä on erittäin arkaluonteisia tietoja siellä.

SSL-salaus estää myös sivuston hakkeroinnin kokonaisuudessaan, joka suojaa sivustoa tietovuodoilta. Tämä saattaa tuntua epärealistiselta, mutta niin on tapahtunut monille muille treffisivustoille. Joka on johtanut siihen, että heidän käyttäjiensä luotto- ja pankkikorttitietoja on varastettu.

Joka tapauksessa myös Zoosk kerää tietojasi. Myös suuret toimijat, kuten Facebook, tekee näin, ja se on tänä päivänä melko yleistä.

Ennen kuin tulet toisiin ajatuksiin, niin he eivät kerää tietojasi ja myy niitä eteenpäin kuten Facebook tekee. Sen sijaan he tallentavat tietosi ja analysoivat niitä esimerkiksi Sift Science nimisen yrityksen kanssa. Tämä johtuu turvallisuussyistä, koska he haluavat varmistaa, että myös heidän käyttäjänsä ovat mahdollisimman rehellistä. Tietojen keruu auttaa heitä myös torjumaan identiteettivarkauksia, jotka ovat vakavasti otettava asia treffisivustojen maailmassa.

Jos olet edelleen huolissasi heidän tiedonkeruustaan, sinun tulee tietää että Zoosk on täysin läpinäkyvä, ja heidän täysi tietosuojakäytäntö on luettavissa kokonaisuudessaan koska tahansa.

He ovat erittäin tarkkoja sotilaiden suhteen. Jotkut käyttäjät ovat rekisteröityneet ja ilmoittaneet itsensä kuuluvan armeijaan, ja siitä on tullut vakava asia sivustolle. Siksi heillä on erityinen tarkastusprosessi armeijan jäsenien rekisteröitymiseen.

On selvää että saatat ihmetellä, miksi he näin toimivat. Syy on se, että sivusto antaa ihmisille mahdollisuuden lisätä dokumentaation asepalveluksestaan. Näin tekemällä, Zoosk tarkistaa ne.

Zoosk on jopa nimennyt tämän vahvistusprosessin Insigniaksi.

Tilin Poistaminen

Zooskilla ei ole ainoastaan helppoa luoda tili, vaan pääset myös helposti eroon siitä. Tämä on hyvä huomata, koska jotkut treffisivustot tekevät poistumisen mahdottomaksi perimällä kohtuuttomia peruutusmaksuja.

Jos aiot heittää hyvästit, on olemassa kaksi tapaa kuinka voit sen tehdä. Voit joko poistaa tilisi käytöstä eli deaktivoida sen, tai poistaa tilisi lopullisesti.

Deaktivointi

Sinun on siirryttävä profiiliisi ja napsautettava “Asetukset”. Pudotusvalikko avautuu, sitten sinun on siirryttävä “Tilin Tila” -kohtaan ja napsautettava deaktivointipainiketta: tätä ei voi enää helpommaksi tehdä!

Kun teet tämän, kaikki jäljet sinusta poistetaan verkkosivustolta. Tämä on hieno asia, jos otetaan huomioon, että joillakin sivustoilla näkyviin jää vain tyhjä tili.

Tästä huolimatta meillä on vielä muutamia asioita käsiteltävänä. Jos et vielä tiennyt, niin sivustolla on myös mobiilisovellus (lisätietoja alla). Vaikka applikaatio on loistava asia, se ei anna sinun poistaa tiliäsi käytöstä kokonaan. Sen sijaan se antaa sinun vain laittaa sen tauolle, mikä on vähintäänkin pettymys.

Poistamien

Voit toki halutessasi myös poistaa tilisi pysyvästi. Se tarkoittaa käytännössä kuitenkin ylimääräistä työtä, koska Zoosk vaatii että, kerrot heille miksi lähdet.

Kun tilisi on poistettu, se on poistettu pysyvästi ja ikuisesti. Sitä ei voi enää palauttaa, joten jos haluat kuitenkin edelleen käyttää samaa ohjelmistoalustaa, sinun on luotava uusi tili.

Käyttöliittymä

Yleisesti ottaen olemme suuria faneja jos puhutaan sivuston käyttöliittymästä. Verrattaessa verkossa oleviin moniin treffisivustoihin olemme huomanneet, että Zoosk on erittäin siistin näköinen. Juuri siksi kyseistä verkkosivustoa on uskomattoman helppo ja mukava selata.

Lisäksi sivustolla ei ole mitään ylimääräistä sotkua, joten voit rauhassa selailla ilman, että nettiyhteytesi hidastuu.

Paras puoli on ehkä kuitenkin se tosiasia, että käyttöliittymä on lähes täysin yhteensopiva mobiiliapplikaation kanssa, ja sitä oli myös todella miellyttävää käyttää. Siinä ei kuitenkaan ole niin monta ominaisuutta kuin sen web-vastineella. Kuten edellä kävimme läpi, yksi näistä puuttuvista ominaisuuksista on se, että tiliä ei voi täysin poistaa käytöstä mobiiliapplikaatiossa.

Kun käymme läpi aihealueena applikaation haittoja tulee huomioida että, se vie melko paljon tilaa. Applikaation lataaminen voi viedä hetken, ja kun se on latautunut, tulet huomaamaan että se vie enemmän tilaa kuin olisit olettanut.

Ole Parempi Deittailija

Monet treffisivustot tarjoavat käyttäjilleen osion, johon sivuston algoritmi kerää tietoja ajan myötä koskien treffailutyyliäsi ja sivuston käyttöä. Nämä tiedot ovat tietysti hyödyllisiä sinulle, joten Zoosk tarjoaa ne ilmaiseksi.

Tämän osion tiedot voivat olla itse asiassa erittäin hyödyllisiä, koska voit niiden avulla muuttaa deittailutyyliäsi houkutellaksesi lisää ihmisiä tykkäämään sinusta.

Kaiken kaikkiaan Zoosk on aikasi arvoinen palvelu, joten älä epäröi kirjautua sisään jo tänään.


Zoosk
OK Rating, Not Great
Olemme tehneet siitä perusteellisen katsauksen, joten lue ihmeessä eteenpäin.
Käy Sivustolla
Käy Sivustolla ja Liity Jäseneksi
3.0
Rekisteröityminen
4.0
Yhteydenotto
3.0
Profiilin Laatu
2.0
Applikaatio
3.0 Yleisarvosana
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Pystyykö SixFridays.com auttamaan sinua löytämään kulman takana odottavan rakkauden?
5.0 rating
Miten Spotgee.com pystyy parantamaan seurustelulämääsi?
5.0 rating
Adultkick.com – Tuleeko tästä uusi suosikki treffipalstasi?
4.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Recent Comments