Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö (”Policy”) kuvaa, kuinka eDate.fi (“eDate.fi”, “me”, “me” tai “meidän”) kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja (“Henkilökohtaiset tiedot”) sinua (“Käyttäjä”) , “Sinä” tai “sinun”) voi tarjota Viimeisimmät päivitys-arvostelut.com-verkkosivustolla ja kaikki sen tuotteet tai palvelut (yhdessä “Verkkosivusto” tai “Palvelut”). Se kuvaa myös käytettävissä olevat valinnat henkilökohtaisten tietojesi käytöstä ja siitä, kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Tätä käytäntöä ei sovelleta sellaisten yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai omistamme, tai henkilöille, joita emme palkkaa tai johtamme

Henkilötietojen kerääminen

Saamme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka annat meille tietoisesti, kun luot tilin, julkaista sisältöä, teet ostoksia, täytät kaikki verkkosivut. Tarvittaessa nämä tiedot saattavat sisältää sähköpostiosoitteesi, nimen tai muun henkilökohtaisen tiedon. Voit halutessasi olla antamatta meille tiettyjä tietoja, mutta et ehkä voi hyödyntää joitakin sivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka eivät ole varmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.

Muiden kuin henkilötietojen kerääminen

Kun käyt verkkosivustossa, palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot. Nämä tiedot saattavat sisältää tietoja, kuten laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, käyttöjärjestelmän tyypin ja version, kieliasetukset tai verkkosivun, jonka vierailit ennen kuin tulit sivuillemme, verkkosivustomme sivut, joita käyt, nämä sivut, tiedot, joita haet sivustollamme, käyttöajat ja -päivät sekä muut tilastot.

Henkilötietojen hallinta
Voit käyttää tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietojasi, lisätä niitä, päivittää ja poistaa niitä. Tiedot, joita voit tarkastella, päivittää ja poistaa, voivat muuttua, kun Verkkosivusto tai Palvelut muuttuvat. Kun päivität tietoja, voimme kuitenkin säilyttää kopion tallentamattomista tiedoista tietueissamme. Jotkin tiedot saattavat jäädä yksityisiin tietoihin, kun olet poistanut tällaiset tiedot tililtäsi. Säilytämme ja käytämme tietosi tarpeen mukaan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten noudattamiseksi. Voimme käyttää kaikkia yhdistettyjä tietoja, jotka on saatu henkilökohtaisista tiedoistasi tai jotka sisältyvät siihen, kun olet päivittänyt tai poistanut sen, mutta ei tavalla, joka tunnistaa sinut henkilökohtaisesti. Kun säilytysaika on päättynyt, henkilökohtaiset tiedot on poistettava. Siksi tiedonsaantioikeutta, poistamisoikeutta, oikeutta oikaisuun ja oikeutta tietojen siirrettävyyteen ei voida panna täytäntöön säilytysajan päättymisen jälkeen.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Mitä tahansa teiltä keräämääsi tietoa voidaan käyttää henkilökohtaiseksi kokemuksessasi; Parantaa sivustoamme; parantaa asiakaspalvelua ja vastata asiakkaiden kyselyihin ja sähköposteihin; prosessitapahtumat; lähettää uutiskirjeitä; lähetä ilmoitusviestejä, kuten salasanan muistutuksia, päivityksiä jne.; ajaa ja käyttää sivustoamme ja palveluitamme. Kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytösten tunnistamiseen ja tilastotietojen luomiseen verkkosivuston käytöstä. Tätä tilastotietoa ei muuten yhdistetä siten, että se tunnistaa järjestelmän tietyn käyttäjän.

Voimme käsitellä sinua koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja, jos jokin seuraavista koskee: (i) olet antanut suostumuksenne yhteen tai useampaan erityistarkoitukseen. Huomaa, että joissakin lainsäädännöissä saattaa olla sallittua käsitellä tietoja, ennen kuin vastustat tällaista käsittelyä (poistumalla) ilman, että tarvitsette luottaa suostumukseen tai muuhun seuraavaan oikeusperustaan. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, kun henkilötietojen käsittely kuuluu Euroopan tietosuojalainsäädännön piiriin; (ii) Tietojen antaminen on välttämätöntä, jotta voit tehdä sopimuksen kanssasi ja / tai sen ennen sopimuksen tekemistä; (ii) Käsittely on välttämätöntä sellaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, johon olet joutunut; (iv) Käsittely liittyy tehtävään, joka toteutetaan yleisen edun mukaisesti tai käytössämme olevalle viranomaiselle; (v) Käsittely on välttämätöntä meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen kannalta. Joka tapauksessa selvitämme mielellämme tietyn oikeudellisen perustan, jota sovelletaan käsittelyyn, ja erityisesti siitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimusvelvoite, tai vaatimus, joka tarvitaan sopimuksen tekemiseen.

Tietojen siirto ja tallennus

Sijaintisi mukaan tiedonsiirto voi sisältää tietojen siirtämisen ja tallentamisen muuhun kuin omaan maahan. Sinulla on oikeus tutustua tietojen siirtojen oikeusperustaan ​​Euroopan unionin ulkopuoliseen maahan tai mihinkään kansainväliseen julkisoikeudelliseen järjestöön tai kahden tai useamman maan, kuten YK: n perustamiin kansainvälisiin järjestöihin, sekä turvallisuustoimenpiteisiin, jotka ovat toteuttaneet meitä suojaamaan tietosi. Jos tällainen siirto tapahtuu, voit tutustua tarkemmin tämän asiakirjan osioihin tai kysyä meiltä käyttämällä yhteystieto-osassa annettuja tietoja.

Käyttäjien oikeudet

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia meitä käsittelemiin tietoihin. Erityisesti sinulla on oikeus tehdä seuraava: (i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, jos olet aikaisemmin antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn; (ii) sinulla on oikeus vastustaa tietosi käsittelyä, jos käsittely tapahtuu muulla laillisella perusteella kuin suostumuksella; (iii) sinulla on oikeus oppia, käsittelemmekö tietoja meille, saada tietoja käsittelyn tietyistä näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista; (iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietosi oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista; (v) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa tietosi käsittelyä, jolloin emme käsittele tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin niiden säilyttämiseen; (vi) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada meiltä poistetut henkilökohtaiset tietosi; (vii) sinulla on oikeus vastaanottaa tietosi rakenteellisessa, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, välittää ne toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan, jos tietosi käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen, johon olet osa, tai sen sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun nimissä, kun käytämme meille virallista viranomaista tai meidän oikeutettuja etuja varten, voit vastustaa tällaista käsittelyä antamalla perustan, joka liittyy tiettyyn tilanteeseen perustellaksesi vastusta. Sinun on tiedettävä, että jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit vastustaa tätä käsittelyä milloin tahansa ilman mitään perusteluja. Jos haluat tietää, käsittelemmekö henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, voit tutustua tämän asiakirjan osiin.

Kuinka käyttää näitä oikeuksia?

Kaikki pyynnöt käyttää käyttäjän oikeuksia voidaan osoittaa omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Nämä pyynnöt voidaan suorittaa ilmaiseksi, ja omistaja ottaa ne huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja aina yhden kuukauden kuluessa

Laskutus ja maksut

Käytämme kolmannen osapuolen maksuprosessoreita, jotka auttavat meitä käsittelemään maksutietojasi turvallisesti. Tällaisia ​​kolmannen osapuolen suorittamia henkilötietojesi käyttöä säännellään niiden tietosuojakäytännöissä, jotka saattavat sisältää tai eivät sisällä yksityisyyden suojaa suojaavina kuin tämä tietosuojakäytäntö. Suosittelemme tarkistamaan niiden tietosuojakäytännöt.

Tuote- ja palveluntarjoajat

Voimme sopia muiden yritysten kanssa tiettyjen tuotteiden ja palveluiden tarjoamisesta. Nämä palveluntarjoajat eivät ole oikeutettuja käyttämään tai paljastamaan tietoja paitsi, jos se on tarpeen palvelujen suorittamiseksi puolestamme tai lain vaatimusten mukaisesti. Voimme jakaa henkilötietoja näihin tarkoituksiin vain sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, joiden tietosuojakäytännöt ovat meidän kanssa yhteensopivia tai jotka suostuvat noudattamaan henkilötietoja koskevia toimintaperiaatteita Palveluntarjoajamme saavat tiedot, joita he tarvitsevat tehtäviensä suorittamiseksi, ja me eivät anna niille lupaa käyttää tai luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja omaan markkinointiin tai muihin tarkoituksiin.

Lasten yksityisyys
Emme tietoisesti kerää mitään henkilötietoja alle 13-ikäisiltä lapsilta. Jos olet alle 13-ikä, älä lähetä henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internetin käyttöä ja auttamaan noudattamaan tätä politiikkaa antamalla lapsilleen koskaan antaa henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta ilman heidän lupaaan. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-ikäinen lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta, ota meihin yhteyttä. Sinun on myös oltava vähintään 16-ikäinen, jotta voisit suostua henkilötietojesi käsittelyyn maassasi (joissakin maissa voisimme sallia vanhemman tai huoltajan tekemän tämän oman puolestasi).

uutiskirjeet

Tarjoamme sähköisiä uutiskirjeitä, joihin voi vapaaehtoisesti liittyä milloin tahansa. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeen tai markkinointiviestien vastaanottamisen seuraamalla näiden sähköpostiviestien tilausohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin. Saat kuitenkin edelleen olennaisia ​​transaktiokirjeitä.

keksit
Verkkosivusto käyttää “evästeitä”, joiden avulla voit mukauttaa online-kokemuksiasi. Eväste on tekstitiedosto, jonka Web-sivupalvelin asettaa kiintolevylle. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneeseen. Evästeet ovat yksilöllisesti osoitettuja sinulle, ja niitä voi lukea vain verkkopalvelin, joka antaa sinulle evästeen antaneen verkkotunnuksen. Saatamme käyttää evästeitä keräämään, tallentamaan ja seuraamaan tilastollisiin tarkoituksiin liittyviä tietoja verkkosivustomme ja palveluidemme käyttämiseksi. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetuksia, jotta eväät evästeet, jos haluat. Jos päätät hylätä evästeet, et välttämättä pysty kokea sivuston ja palvelujen ominaisuuksia. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta on osoitteessa internetcookies.org


Yllä kuvattujen evästeiden ja niihin liittyvien tekniikoiden lisäksi voimme myös sallia tiettyjen kolmansien osapuolten yritysten auttavan meitä räätälöimään mainontaa, joka mielestämme saattaa olla kiinnostavaa käyttäjille, sekä kerätä ja käyttää muita tietoja käyttäjätoiminnoista verkkosivustolla. Nämä yritykset voivat toimittaa mainoksia, jotka saattavat myös sijoittaa evästeitä ja muutoin seurata käyttäjän käyttäytymistä.
Lue koko evästekäytäntömme tässä

Älä seuraa signaaleja

Joissakin selaimissa on Do Not Track -ominaisuus, joka ilmoittaa vierailemillesi sivustoille, että et halua, että online-toimintaa seurataan. Seuranta ei ole sama kuin tietojen käyttäminen tai kerääminen verkkosivuston yhteydessä. Näihin tarkoituksiin seuranta tarkoittaa henkilötietojen keräämistä kuluttajilta, jotka käyttävät tai käyvät verkkosivustossa tai verkkopalvelussa, kun ne liikkuvat eri verkkosivustojen välillä ajan mittaan. Sivustomme ei seuraa kävijöitä ajan mittaan ja kolmansien osapuolien verkkosivujen kautta. Jotkin kolmansien osapuolien sivustot voivat kuitenkin seurata selaustoimintojasi, kun ne palvelevat sisältöä, jolloin he voivat räätälöidä, mitä he esittävät sinulle.

Mainos

Voimme näyttää online-mainoksia, ja voimme jakaa kerättyjä ja tunnistamattomia tietoja asiakkaistamme, jotka keräämme rekisteröintiprosessin kautta tai online-kyselyjen ja myynninedistämistoimien avulla tiettyjen mainostajien kanssa. Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietoja yksittäisistä asiakkaista mainostajien kanssa. Joissakin tapauksissa voimme käyttää tätä yhdistettyä ja ei-tunnistavaa tietoa toimittamaan räätälöityjä mainoksia tarkoitettuun yleisöön.

Kumppanit

Voimme paljastaa sinusta tietoa tytäryhtiöillemme, jotta voimme tarjota sinulle liittyviä tai muita tuotteita ja palveluita. Nämä tytäryhtiöt käsittelevät kaikkia tytäryhtiöidemme tarjoamia tietoja tämän yksityisyyden suojan ehtojen mukaisesti.

Linkkejä muille sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä muille sivustoille, jotka eivät ole meidän omistuksessa tai hallinnassa. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tiedät, kun lähdet verkkosivuiltamme ja lue jokaisen verkkosivuston tietosuojatiedot, jotka voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietoturva

Suojaamme tietokonepalvelimien antamat tiedot valvotussa, suojatussa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä takeita, jotta voimme suojata luvattomalta käytöltä, valvonnassaan ja huoltajissaan olevien henkilötietojen käytöstä. Tiedonsiirtoa Internetin tai langattoman verkon kautta ei kuitenkaan voida taata. Siksi, kun pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, hyväksyt, että (i) Internetissä on tietoturva- ja tietosuojarajoituksia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme; (ii) asiakkaan ja verkkosivustomme välillä vaihdettujen tietojen ja tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja iii) kolmansien osapuolten on voitava tarkastella tai muokata tällaisia ​​tietoja ja tietoja, vaikka ne olisivat parhaimmillaan.

Tietovuoto

Jos saamme tietää, että verkkosivuston turvallisuus on vaarannettu tai käyttäjien henkilötiedot on paljastettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, turvallisuushyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuullisen asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tutkimukset ja raportointi sekä ilmoitus lainvalvontaviranomaisille ja yhteistyö niiden kanssa. Tietosuojarikkomuksen yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asiaan vaikuttaville henkilöille, jos uskomme, että rikkomuksen seurauksena on kohtuullinen riski haittaa käyttäjää tai jos laki vaatii ilmoitusta muutoin. Kun teemme niin, postitamme ilmoituksen verkkosivustolle, lähetämme sinulle sähköpostia

Oikeudellinen julkistaminen

Paljastamme kaikki keräämämme, käyttämämme tai vastaanottamamme tiedot, jos ne ovat lain edellyttämiä tai sallittuja, esimerkiksi noudattaen haastetta tai vastaavaa oikeudellista prosessia, ja kun uskomme hyvässä uskossa, että julkistaminen on tarpeen oikeuksiensa suojelemiseksi, suojaamaan turvallisuuttasi tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia tai vastata hallituksen pyyntöön. Jos käymme läpi liiketoimintasiirtymän, kuten toisen yrityksen sulautumisen tai hankinnan tai sen kaikkien omaisuuserien tai sen osan myynnin, käyttäjätilisi ja henkilökohtaiset tiedot ovat todennäköisesti siirrettyjen varojen joukossa.

Muutokset ja muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoa tai palveluita koskevaa käytäntöä milloin tahansa, voimaantulon jälkeen, kun tämän politiikan päivitetty versio julkaistaan ​​verkkosivustolle. Kun teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alaosassa. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen on suostumuksesi muutoksiin

Tämän politiikan hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksy kaikki sen ehdot. Käyttämällä sivustoa tai sen palveluja hyväksyt tämän politiikan sitovan. Jos et suostu noudattamaan tämän käytännön ehtoja, et saa käyttää tai käyttää sivustoa ja sen palveluja.

Meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä tässä

Tämä asiakirja päivitettiin viimeksi Maaliskuu 25th 2020

eDate.fi


#1
5.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
Deittailu Vinkit ja Oppaat
Arvostelut ja Sivustot
5.0 rating
Paljon match-mahdollisuuksia
2.8 rating
Deitti perustettiin vuonna 1997, näin ollen se on Suomen vanhin treffisivusto.
4.3 rating
Tietoa VictoriaMilan-deittisivustosta
5.0 rating
Flirtila.com on erittäin lupaava deittisivusto.
3.0 rating
Olemme tehneet siitä perusteellisen katsauksen, joten lue ihmeessä eteenpäin.